Liga šampiona!

1. A jebi ga, Junajted voli da ga zavali iz tunela, tako je bilo i prošle sezone, tako je bilo i '99. Da se razumijemo, nisam ja navijač Sitija, samo kažem. Jebote, imaju u napadu Džeku, Teveza, Aguera i onog konja Balotelija.(Adebajor će vjerovatno da ode)

2. Jeste , razumem ja to sve , ali se na kraju uvek ispostavi da više pobeđuje rad i predanost nego novac , jes da zvučim ko neki gej , al' realno gledano Čelzi do prije 8 godina ko da nije postojao , onda je došao Abramovič dao pare i sad kupuju fantastične igrače na svakom ćošku , jeste da su bolja ekipa ali ne vidim šta su pokazali ? Ovi arapi su otkupili Siti a mančesteru nisu ni mali problem predstavljali i trci za prošlosezonsku titulu , Šahtjor je za 2 godine uz pomoć para postigao neviđeni uspeh ali ipak Ferguson je Ferguson , čovek prodaje igrače , igra sa fudbalerima od 3 miliona i ipak je poslednjih 5 godina jedan od glavnih favorita za titulu i stalni član finala..

3. To što je Ferguson škrt ne znači da Junajted nema para.

4. Nabudzene ekipe koje su u vlasnistvu seika i ostalih bogatih kurceva ce staviti nadgrobnu plocu na vec sahranjen fudbal.

5. Polazem velike nade u Mancester ove godine.
    Milan ide daleko ako bude srece u zrebu.

6. mančester je govno od tima, tim koji je 48534784 golova prošle sezone dao u nadoknadi vremena.
    respekt za timove poput arsenala i barse koji zaslužuju da se uživiš 101 % u fudbal

7. Онај Исла добар техничар и дриблер ...

8. čelsi dobro proš'o, ova sa portom najujadnečenija, a hrvati su ga izduvali... jedino što će real igrati na maksimiru...

9. Manchester United FC (ENG)
    SL Benfica (POR)
    FC Basel 1893 (SUI)
    FC Oţelul Galaţi (ROU)

Ово мора да се неко зајебава. Мислим да је немогуће, али буквално немогуће да некога тако укења жреб, па макар то био и Манчестер Јунајтед.

10. Барцелона - Милан и Бајерн Минхен - Манчестер сити
    најјаче текме. једва чекам.

11. Група А је дефинитивно најзанимљивија, бар овако на први поглед.

12. Sunce ti ne jebem, rumunski sampion ide direktno u LS?!

13. Румунима су пре пар година Стеауа и Рапид играли полуфинале Лиге Европе.

Едит: Стеауа је играла полуфинале и испала у последњем минуту од Мидлсброа, а Рапид Букурешт су избацили у четвртини финала.

14. Znam da su igrali dobro u Evropi, ali da imaju direktan prolazak u LS?!

15. mančester je govno od tima, tim koji je 48534784 golova prošle sezone dao u nadoknadi vremena.
    respekt za timove poput arsenala i barse koji zaslužuju da se uživiš 101 % u fudbal

Joj, kako bih ja banovao ljude za ovakve gluposti.

Prvo pogledaš svoje činjenice, ako ih imaš uopšte, pa onda odvališ ovako.
    Čelzi je ekipa koja je najviše golova dala u 85+ minutu.
    Koji Arsenal, koji kurci, 6 godina videli trofeja nisu. Mož' ti da igraš kakav god hoćeš fudbal, trofej i mesto na tabeli je bitno.

Junajted ima problem što već par sezona igra sa 10 igrača na terenu. Onaj Kerik, majku mu jebem, neka ide, nek' napravi sebi neku karijeru u nekom golfu ili kriketu, badmintonu možda, samo nek' mi se skloni sa očiju i iz Mančestera. Da dodje Snajder i da završimo idilu. Ove godine će da bude karačine, igraju kao opareni.

16. Јеботе, је л' се мени чини или је ЛШ сваке сезоне све веће и веће говно. Иначе исто имам утисак да су Манчестер и Бенфика једно десет пута били у истој групи у последње три године, или су макар играли међусобно.

17. YeahBatch
    Znam da su igrali dobro u Evropi, ali da imaju direktan prolazak u LS?!

Набили људи коефицијент, велики је то успех. Наши тимови не могу ни да се квалификују за то, а њихови играју полуфинале и четвртфинале.

18. Prvo pogledaš svoje činjenice, ako ih imaš uopšte, pa onda odvališ ovako.
    Čelzi je ekipa koja je najviše golova dala u 85+ minutu.
    Koji Arsenal, koji kurci, 6 godina videli trofeja nisu. Mož' ti da igraš kakav god hoćeš fudbal, trofej i mesto na tabeli je bitno.

Слажем се. А друга је ствар што Јунајтед целу утакмицу ломи противника, па и тај гол у 96. минуту је заслужен. А рећи за тим који је после Барсе, најдоминантнији тим у Европи, последњих пар година је чиста глупост.

Junajted ima problem što već par sezona igra sa 10 igrača na terenu. Onaj Kerik, majku mu jebem, neka ide, nek' napravi sebi neku karijeru u nekom golfu ili kriketu, badmintonu možda, samo nek' mi se skloni sa očiju i iz Mančestera. Da dodje Snajder i da završimo idilu. Ove godine će da bude karačine, igraju kao opareni.

Керик јебе на ПЕС-у. :) Иначе, није он толика рупа, али свакако да има много бољих решења за Утд. Свеједно, Фергусон боготац.

19. Group A
    FC Bayern München (GER)
    Villarreal CF (ESP)
    Manchester City FC (ENG)
    SSC Napoli (ITA)

Каква група, биће одличних утакмица!

Group F
    Arsenal FC (ENG)
    Olympique de Marseille (FRA)
    Olympiacos FC (GRE)
    Borussia Dortmund (GER)

Врло занимљиво, овде исто очекујем добар фудбал.

Group G
    FC Porto (POR)
    FC Shakhtar Donetsk (UKR)
    FC Zenit St Petersburg (RUS)
    APOEL FC (CYP)

Ова ми је још једино занимљива. Не због квалитета утакмица, за које мислим да ће бити углавном ружне, већ због неизвесности у најави. Мада опет, мислим да Порто ипак пролази даље, а Руси и Украјинци ће се кидати.

Остале групе су ми незанимљиве за сада.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.