Prijava

Moderatori treba da navedu razlog brisanja definicije/postera. Kakav god on bio, treba da ga navedu, jer je stvarno postalo smiješno i besmisleno. Toliko smeća i gluposti se ostavlja, a kad neka definicija/poster netragom nestane dajte nam barem razlog. Da znamo kriterijum.

Kao i svima i meni su brisane mnoge definicije. Za dosta njih mi je (u neku ruku) jasno zasto. Ali za neke...Boga pitaj.

За, да не би људи отварали посебне теме.

Felix nindzo, dnevno se obrise po mojoj slobodnoj i glupoj procjeni preko 150 definicija, i sad ono treba da se ostavlja razlog?

"slobodnoj i glupoj procjeni"

Hvala. Znao sam da ima opravdan i validan razlog.

Neutralan, pošto bi to smanjilo spem foruma, a opet kapiram da je dosta cimanja oko toga. I da, za većinu definicija je apsolutno nepotrebno ostavljati razlog brisanja. Definicije se brišu ili zato što su plagijati ili zato što su nekvalitetne ili su interni fazoni, pa ti vidi.

Care kada krenes da pises definiciju, imas sa strane fino napisano zasto se definicija moze obrisati, koji djavo sad jos treba svaka posebno da se objasnjava?

Kao što rekoh, za većinu mi je jasno baš zbog pravila. Razumijem da se mnoge stvari mogu protumačiti na ovaj ili onaj način.

Ali ako ti po svojoj "slobodnoj i glupoj procjeni" obrišeš definiciju, navedi je. Da znamo šta se dešava.

Nisi ti skontao sta sam napisao, nisam napisao za moderatora da po "slobodnoj i glupoj procjeni" brisu definicije, rekao sam za svoju procjenu koliko se definicija dnevno obrise.
Ti imas 20 definicija na groblju, ja bi mozda jednu ostavio u zivotu a mozda ni tu jednu, svaka ti je ili nekvalitetna ili nema smisla i sada moderator mora da te objavjestava zasto ti je obrisao 20 definicija samo tebi?

Toliko smeća i gluposti se ostavlja, a kad neka definicija/poster netragom nestane dajte nam barem razlog.

Колико год смећа и глупости да остане, знај да је могло да буде и више.

Ili će kaizen vratiti razlog brisanja definicije kao opciju pored dugmeta "obriši" ili se nikad neće saznati tačan razlog brisanja jer ne postoji drugi način.

O ovome se raspravljalo hiljadu puta, ali se jednostavno ne može realizovati.

Ljudi, niko vam neće obrisati definiciju jer mu se eto tako dig'o...pogotovo ako je tek izašla. To ne sme da se radi. Za svako brisanje postoji razlog.

Ako baš mislite da je moderator slučajno obrisao, da nije shvatio poentu ili nešto treće...vi pitajte na temi "Pitanje autor-Odgovor moderator". Biće vam odgovoreno.

Mislim, nemojte da pitate za definicije koje u trenutku brisanja imaju skor 9:10...jasno je da ne samo što se nije svidela modaretorima nego se nije svidela ni ostalim članovima. Jednostavno nije dovoljno kvalitetna.

Gledaj velika većina defki je zasluženo obrisana, da se ja pitam, ja bih još malo skratio listu živih definicija. Bez problema možeš da zaključiš i sam koja je defka zašto obrisana, retko obrišu neku kvalitetnu. E da, i koristi pretragu da vidiš postoji li nešto slično, trudi se da definicija BUDE definicija, i da ima smisla.

Pazi, od 40.000 autora, nek 2% napiše po JEDNU definiciju dnevno, to je 800 definicija. Dodaj ktitore, od kojih neki napišu po 50 dnevno.
E sad pogledaj da svaki dan u životu ostane u proseku 350-400 definicija (tako je bilo pre mesec dana, ne bi trebalo da je velika razlika i danas)
Zar treba po ceo dan samo da pišu razloge brisanja?
Uostalom, vidi se zašto je neka definicija obrisana kada se pročita.

Odlično. To se traži. Neka napišu nekvalitetna, nema smisla, nije definicija, ma daj, ili tako nešto.

Ne borim se ja za svoje definicije, dosta sam ih i sam poslao na groblje. Samo kažem da bi imalo više smisla da se ljudima kaže u čemu je mana, da se kasnije potrude da je isprave.

Ne vidim veliko opeterećenje na sistem moderatora ako se uz klik miša doda još par dodira tastature.

Felix nindzo, dnevno se obrise po mojoj slobodnoj i glupoj procjeni preko 150 definicija, i sad ono treba da se ostavlja razlog?

dnevno se obrise mnogo vise od 150 definicija. ostavljati za svaku razlog je sa jedne strane tesko, a sa druge strane lose, posto kada je to bilo, bilo je i vise zalbi. tipa, ako stavis razlog plagijat, autor ti trazi da mu das link originala ili ce da place. ako stavis nekvalitetno, on dodje pa se zali kako moja nekvalitetna, a ovo ostavljate (link neke promakle glupe def), ako stavis vredjanje, on te pita kako to vredja nekog, taj i treba da bude vredjan itd...
ovako je najbolje, verujte mi.

Realno, ja smatram da bi opcija nekvalitetno izazvala još više sranja na forumu. Jer niko ne bi pisao nešto što lično smatra nekvalitetnim. Složićeš se? Tu dolazi do novih žalbi i sranja i opet niko zadovoljan. A po mojoj nekoj proceni dnevno se obriše oko 450-500 definicija. Isti kurac i sa onim nema smisla. Jebi ga, ima smisla za tog ko je napisao za druge ne i opet će on pokušavati da istera 'pravdu' za tu definiciju, tako da sam ipak protiv.

Dobro. Ako gledamo kakva sranja razlozi mogu navući na vrat, ima smisla ne davati ih. Daleko od očiju, daleko od srca. Najlakše je biti u neznanju i nadati se da nećeš ponoviti nešto slično.

tek ćeš za par meseci ako ostaneš na sajtu provaliti da ove definicije koje pišeš i nisu nešto kvalitetne. Makar sam ja to uvideo, jebi ga, na moj zahtev je sigurno obrisano oko 20 mojih definicija, 30-tak sam ja obrisao, a oko 10 modovi. Mada iskreno nemam pojma koliko defki imam na groblju, ali je taj neki odnos. Znači nemoj da se žališ, pogotovu ne sad kad si kratko na sajtu.

Najlakše je biti u neznanju i nadati se da nećeš ponoviti nešto slično.

Ili čitati ostale definicije, i polako kapirati kako o čemu treba da se piše.