Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Плачу, индиид. :Д
Боктејебо, какве су то замлате.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/66648/Srbija-Kosovo-Borko-Stefanovic-Pasosi-Stefanovic-ce-priznati-kosovski-pasos.html
А ово?
Иначе, ако сам добро чуо, један од почасних чланова БАНУ-а је Ејуп Ганић?
Ma ovi ljudi su sramota za bošnjački narod. Sramota a ne pamet. Ona mala što joj je kisla glOOova je nobelovka za ove šošone. Pu!
edit Ne mogu da nađem onaj deo kad Neuvaženi gospodin Cerić poručuje Hrvatima u BiH da su jadni ako ih Tadić /Boris/ brani. To me je takođe slatko načepilo smehom.
Мени нису јасни Румуни.
Одбили су да присуствују на неком трговинском самиту, јер је Косово позвано, а Румуни их не признају. Јбте, па сад испада да се Румуни боре за Косово више него ови наши дегенерици.
Зашто, Румуни, зашто?
Zato sto je cigansko srce iskovano od zlata.
Da im se ne bi rumunski Mađari ugledali na srpske Šiptare pa sledili put, eto zašto.
Добро, већина народа има своје Шиптаре, па опет не поступа на тај начин.
Emisija koja upravo ide na Prvoj srpskoj eks Foksu
Đorđe Čović predsjednik Demokratske Zajednice Hrvata tužio Ivana Ivanovića što vrijeđa Hrvate, katoličku crkvu i hrvatsku državu u svojoj emisiji.
Kakav si ti konj, zemljače.
Ja bih njega poslao na Goli otok zajedno sa gostima iz emisije.
Da li ti čuješ njegov naglasak s upotrIJEBOM ijekavskog?
Uključenja iz hrt 1 u vezi problematike?
A jbga ne palim televizor iz preventivnih razloga. Jedan od njih je i pojava dotične živine na ekranu. Šta je taj Đorđe, Srbin?
Đorđe je Hrvat iz Subotice :/
I on ima stranku. Stranka je Demokratska Zajednica Hrvata i ona je tužila Ivanovića za govor mržnje prema Hrvatima, svetom ocu papi, hrvatskoj državi i katoličkoj crkvi.
Znači smetaju mu vicevi Ivanovi.
Kolosalno je kako se upire da priča- tisuće, gledatelji a jadan bunjevac čisti.
Jeste, mislila je da idemo na bunjevačko prelo sram je bilo!
Ne diraj mi bunjevce "$)"#(/""!! Ovaj neće da bidne bunjo, on oće u Rvate čoeče.
Ovaj oće svetog oca papu za tatu. A ne može.
Ma bunjevci su franjevci, samo pod drugim imenom. A znaš li ti da se franjevci još tisuću i neke u Čapljini napravili prvu tvornicu vafli?
Zato je i izgorela ko šibica hehe. Ali bitno je da naš Gavrilović radi i dalje.
Kako ne bi znala moj ti elek, proširili proizvodnju od vafli od frankove kave.
Edsone to ti je kad pošalješ dite di ne triba da studira. Ili im dođe svećenik i kaže
Od danas ste Hrvati, niste Bunjevci. I oni kažu- Hajd dobro. (ovo ti je živa istina, jebe se njima). Ali zato brat Bunjo Marača je prvi stavio 4S na registarske tablice 1991. eeee druže, prilipio preko petokrake. Jašta.
Jest pa mu posle braća podrapala prkno. Pusti ti te priče, ja više ni ovoj našoj pravoslavnoj kravi ne verujem. Odmah se setim tenkova.
pa to vam pričam, što bi kurac bunjevci tili bit srbi kad neće Boris da bude i po Vukajlije.
Trve se i oni međusobno, i to jebeno. Samo ove prve financira Zagreb pa i laju. Ovi drugi nemaju para ma nizašta. I šta misliš ko je jači vremenom?
E, brat bratu to da uradi!