Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
O, ćao, Peki :)) Kako si ti večeras? :)
Odo ja dedem nešto. Živi bili.
FMN, nije loše, štaviše, odlično. :D
Prijatno, Čo...
E, to volim da čujem, Peki :) Kako ljubav, m?
ćao Ivanice :)
Pekky, jesi li uzeo psetance?
FMN, trenutno je sve u savršenom redu u svim aspektima mog života. :))
Nat, nisam, nemam ga gde, moraću da imam ipak samo ovog jednog. Drugog sam dao da prodaju, ali teška srca. :/ Premeden je. :))
Ćao, Nato :))
Drago mi je, Peki, baš lepo :)
Šta ima kod tebe inače, FMN, Nat? :) Kako posao/fax, ljubav? :))
Zadovoljna sam, na svim poljima :) Zato me i nema toliko na sajtu u poslednje vreme, ne stižem, ali lepo mi je :)
Kod mene sve super, došao mi moj divni cimer Remac sa svojom ćelavom glavurdom i sad mi priča kako mu je bilo u divnoj nam Bosni :)
Hvala na pitanju,
Posao divan, pruža mi dosta slobodnog vremena u toku radnog vremena :)
Fax, davno prošlo vreme
Ljubav, svakim danom sve lepršavija :)))
Kod tebe?
Eto, kod mene je sve skroz ok. :) I generalno sam nešto vrlo hepi večeras. :))
Ja sam se sad otreznila, pa ću na spavanje :)
Ahahaha, ako :))
Dube, je l' doneo cimer neku hranu od kuće? :))
Nije donio hranu, al' me vodi da jedem sada, aj laku noć.
Dobar cimer :) Laku noć...
i tako... dobro veče
Dobro veče i tebi, Buri :)
de si fmn? šta činiš?