![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Брате, и није лоша песма. Шта сам очекивао од Гејка Јоксима и Тијанића, ово је сасвим солидно.
Костићу, замало да кликнем лајк на клип, кад видех "Едитед бај: Стефан Костић" и сјебе ме то скроз. Што си децхко па стављаш кредитсе?
Kosticu, koi si nrd...
Men' se ovo sviđa, može Željko solidno da se plasira... S obzirom na to šta smo slali prošlih godina ovo je vr' vr'ova.
Šta kaže plavuša serviseru koji joj ne naplati ruke?
Pušiću majstore
http://vimeo.com/37170837
To су ти Лемајини тренуци луцидности. Брате, ти си класичан препричавач хиљаду пута испричаног. Подразумева се да је Евросонг лејм и да je jош више лејм гледати га и сви то овде знају, ал' јок, ти си дошла да просветлиш народ. Прави си просветитељ.
http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av3e
Зашто је лејм?
Eh, upravo to Makarone.
Лејм је као и свако друго такмичење. То је све што имам да кажем о томе, јер, ако наставим, ризикујем да звучима као Лемаја, јбт.
Još ja kreno da čitam temu otpočetka i mislim se koji kurac, kakav Dino, kad se pre iskucalo tuce strana?! Kad ono prošlogodišnja tema...
Dakle, koji kurac?
Костића мрзи да отвори нову тему...
Јесте гледали синоћ Томашевић? Откако ју је Босиљчић ујебао, почели су у пакету да се појављују. Много слатко.
Sad verovatno traži i temu o Pekingu 2008. Valja se na vreme pripremiti. Štedimo bitove.
Kad god vidim Bosiljčića pomislim na baršunasti rč.
Јесте вр', слажем се. А и Јоксимовић је тај тип људи који се дојми теткама и женицама, пошто оне углавном немају друга посла, па купују касете. :) И гласају на Евровизији.
Ima autoritet, već je dokazan i uspeo je na evroviziji. Koliko je puta dokazano da nije toliko bitna sama pesma već ko je izvodi, i to ne mislim samo na evroviziju.
Ova Željkova verzija na engleskom ko' da sam ja pevao.
Е, а неће ваљда ту енглеску верзију да пева, шта су рекли? Блам би био.
A jok, treba da peva o "onoj stvari sa kojom ne zna sta ce". Mislim na ljubav, dakako.