Eurosong 2012

1. Ко је кобједијо?

2. ФИНЦИ ОБЈАСНИЛИ ГЛАСАЊЕМ!!!!!

3. Јеботе, ми бисмо се распали да нам није гастарбајтера и оних пет република из бивше Југе. Е да, и Бугари нам дали десет.

Озбиљније поене добисмо од СФРЈ, Бугара, Аустрије и Њемачке. Је л' то више имамо гастарбајтера него Турци? :) Ја сад чуо победничку песму, слушао само гласање.

4. ФИНЦИ ОБЈАСНИЛИ ГЛАСАЊЕМ!!!!!

Јебени Лорди. А лик је за све три највише оцене поновио исту реченицу. Притијест, хотест, сексијест...

5. e javijo dnevnik da je Zeljko osvojio odlicno trece mesto...

6. Драго ми што нисам изашао у град вечерас , још певао Пеђа Меденица за ђаба.Јебе кеву ова победничка песма , хитчина реално , за глубове направљена.

7. Реме, брате, па дали нам Норвежани 10, Шведска 10, па није ни то мало човече од тих северних земаља, шта ти је?

8. A Danci kajlu, a tamo naših ima više nego Turaka i Šiptara...

9. Наша песма није ништа посебно чак и за то такмичење , али дијаспора је чудо.Срба свуда има изгледа.

10. al će babuške sad da orgijaju u hotelu...

11. Е јесте, заборавих на њих. Ваистину, јебеш Рује, пингвини су наша браћа. :)

12. Толико је безвезе та песма, али толико није ништа гора од већине тамо, фино га погураше бивше државе. :)

ЕДИТ: Пишете у секунди, мислим на Жељкову песму.

13. Е, јел сам само ја тај утисак стекао да ми годинама исту песму шаљемо на евровизију? Још од ланета Жељковога ми шаљемо овакве исте баладе. Могли би бар неку мало бржу песму да пошаљемо, нешто другачије... Помислиће људи да се овде само овакве тужне баладе слушају, да смо скроз депримирани...

14. Ja jedino znam da sam za 10 minuta obrisao 3232322 postera sa originalnom temom, Eurosongom....

15. e jebote CAVIC osvojio zlato u leptiru...

16. Poslali smo onu od prošle godine - da ne komentarišem, a bio je i Marko Konj...

17. Е, јел сам само ја тај утисак стекао да ми годинама исту песму шаљемо на евровизију? Још од ланета Жељковога ми шаљемо овакве исте баладе.

Да нисмо имали оног Ципелића и оног плавушана и ја бих исто то мислио. Али пази, нико од негеј извођача неће доде на такво говно од такмичења, да се разумемо.

18. Ah, da, zaboravio sam toj geja...