Prijava

Dino se izblamirao samim tim što se prijavio za Evrovoziju.Koji će mu to kurac u životu.

Ајде љубитељи Евровизије и кладионичари, да вас чујем. Прошле године Данкан оставио одличне анализе, сад га нема јбг... Елем, носим се мишљу да турим неку лову на Ирце, јер им квота све више опада, на свим интернет клаџама су одмах иза Француза. Чак имају и далеко више прегледа на Јутјубу. :)Сутра излази специјал у Меридиану, тако да ћу видети какву ће они дати квоту, али верујем да ће бити солидна. Нешто слично је било и прошле године са Немачком и Азербејџаном ако се сећате. Раја се наложила на њих, као и на оне фегете из Швецку јебига. Такође размишљам да одиграм неку кинту и да Босанци улазе у топ 4 или Швеђани можда. Грци и наша топ 10 евентуално. Шта мислите?

Јесте Запата, ал може да се узме лова.

daleko cemo dogurati

Mislim da će Francuzi pobijediti, jer uvođenje žirija pogoduje zapadnoevropskim zemljama, a i kvalitetna im je pjesma. Estonija je takođe dobra, ali je previše sladunjava. Osim toga mislim da je dominaciji istočnog bloka na eurosongu došao kraj, a Estonci su ne tako davno i pobijedili, tako da ne vjerujem da će opet. Irska je dobra, ali suviše liči na sve sad moderne pjesme tipa Kesha, Lady Gaga i sl. A i osma pobjeda bi bila malo previše za Irsku.

Nema nešto posebnih pesama ove godine.
3-4 pesme su mi ok, ostalo je dno.

Zašto ovo govno od manifestacije ne prestane da postoji

Sieben, sieben, ajnc, cvaj...

Irska je dobra, ali suviše liči na sve sad moderne pjesme tipa Kesha, Lady Gaga i sl.

Па баш тако, то је сада популарно и требало би да има прођу код публике. Французи су можда квалитетнији, али публика и даље има утицаја. А шта мислиш за БИХ и Швеђане, могу ли у топ 4?

MISLIM DA JE LANE MOJE NAJJACA PESMA IMA DA POBEDI

Добро бре људи, јесте кичерај и говно, јесте геј и све то, али дај бар неку корист да извучемо из тога. :)

Nego ko je favorit, da igram na kladioni?

BRATE AKO POBEDIMO IMA BANKROTIRAMO ORGANIZACIJA KOSTA KO 1000 SVADBI VLASKIH

BiH će dobro proći, ne znam oće li baš u top 4, ali imaće dobar plasman.

Švedska mi i nije nešto, možda dobro prođe zbog skandinavskog lobija, ali i Norvežani su tu, tako da će tu biti rasipanja glasova između njih.

Kod Francuske mi se jedino ne sviđa to što previše liči na Bolero.