Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ако се не варам Гвардиола није освојио Куп шампиона никада...

А види шта направи од Барсе :)

2. Па мислио сам да не живи од старе славе ко Роби... :) Али видим сад да је био у саставу '92. кад су били прваци.

3. Полако с песмама, Лаки, нисмо још утврдили ко су већи Хрвати. :)

4. Sta pricati o ljudima koji su prihvatili Vladu Stojkovica koji je javno rekao: Mrzim Partizan. To govori o njima kao navijacima.

5. koji je javno rekao: Mrzim Partizan.

''Знаш кад нешто мрзиш, не можеш, кад ти је крв црвено бела.'' оллолололололо

6. Људски је грешити, а и ми смо људи па смо му опростили!

7. To sa Stojkovićem samo govori kolika je vaša ljubav prema Zvezdi.
    Trčite kod nas i još se u dupe šutirate
    lololololololo

8. Ма не, Стојковић је био врхунски голман кад је бранио за Звезду, сад је говно, оће то.

9. Мене хвата трансфер од ових клипова са прозивкама. Као да их праве деца од 5 година.

10. DŽAJIĆ I TOZOVAC
    HOTEL RADMILOVAC
    PEDERI SEKTAŠI
    CRVENI ZVEZDAŠI

11. Па иначе треба да будеш на нивоу детета од 5 година да би мислио како су навијачи једног клуба цареви, а други дебили. А треба то да мислиш да би издвојио време да направиш клип.

12. То то, пали се стадион кад се губи, обично то тако иде.

13. Ево, и овај Хрват је њихов...

http://www.youtube.com/watch?v=cnCEMe1QEvI

14. Ti si samo mali partizan!

Edit: Samhaine, ovo je objasnilo, nema dalje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.