Crvena Zvezda vs Partizan

1. ТИТО! ТИТО ЈЕ КРИВ!

2. Još samo par sati, ajmo Zvezdo! :D

3. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEE!

4. Тебијесамодосадно, само мало искулирај са спемом, бановаће те за бадава.

5. Lako biti mudonja, dok je Tole predsednik. Eto i prije utakmice. Fosličina šugava, uusta mu prdnem, mamu mu jebem odvratnu!!

6. When he says I'm gonna fuck you, he really means it.

GROBARI - Probably the first fag's in the city.

7. @Букснетина™, капирам да се мени обраћаш... ево смирио сам се само молииииииииииииииим те немој да ме банујеш.

8. у бари, у бари
    цигани у бари

Није Толе крив, кажем вам ТИТО!

9. JEBAĆE VAS MIŠA TUMBAS! :D

10. Ne zaboravi nikad
    Da mi smo ceo život proveli s' tobom
    I našu vernost prema tebi
    Dokazivali iz dana u dan
    Znaj da na ovome svetu
    Ne postoji niko ko će da spreči
    Da sa Juga se ori
    PARTIZANE VOLIM TE JA

SLOBODA ZA GROBARE
    PRAVDA ZA UROŠA
    BORBA ZA PRAVDU

11. Ma zajebi ovo, idem sa teme, počeli ste sa tim slobodama i pravdama. Uživajte u Derbiju.

12. počeli ste sa tim slobodama i pravdama

Ja to moram koji put da pomenem. O tome mi ne smemo da ćutimo.

13. @menijesamodosadno Шабане, лепо ти кажем да ће те бановати, а ти глумиш нешто. Шабанчино.

14. Ma zajebi ovo, idem sa teme, počeli ste sa tim slobodama i pravdama.

Bježi dok je vrijeme. buhahahahaha

15. @Букснетина™, капирам да вам је данас један од Оних дана ( ово морам да дефинишем ) вама Гејлијама и, част изузецима, поштеним Цигосима, када сте посебно раздражљиви. Капирам да сте и двајес година у бари па су вам основне ствари лепог понашања промакле. Али, ромео, кад наводиш нечији ник наводиш га како јесте а не глупираш се као нека будала. Чисто да знаш...нешто и о коректној комуникацији.

16. Bez podjebavanja i svađa, bilo je lepo bez doga na temi. Ajd sad da se lepo pomirite, pa ko ljudi da se prepucavamo!

http://www.youtube.com/watch?v=rGGiDRineWA&feature=related

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.