Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ljudi, dobri ste bili juče bez pola tima, stvarno, ali ste gotovi :)
Išao bi ja ali za ovu prvu utakmicu sam zauzet najmanje do 4 i nemam nešto para
Е јбг. И мене финансије јебу, ал' ћу морати да се снађем.
Зовите нас момчад, зовите нас дечки, ал' трпаће вас већ у среду Роберт Просинечки!
i ja se nadam da che derbi prochi valjano!!
stvarno je krajnje vreme da jedan derbi prodje bez mrtvih,osakachenih,sem mozhda od golova... =]
Пет страна и још увек нема дебилисања, поносан сам на Вукајлију :)
Прочитах све, слажем се са предвиђањима да би могла бити добра утакмица, и фудбалски, и свеукупно. Надам се победи Звезде, мислим да поред моје наде постоји и реална шанса за то. У ствари и нерешен резултат би био одличан за нас. Да не кењам сад превише, видећемо... Надам се да ће утакмица оправдати оно Џонијево велико Д, да ће то заиста бити прави Дерби.
Sacu da ispadnem debil al kad je derbi(ne pratim TV)
У среду у 5.
Veliko D stavljam jer mnogo volim fudbal i sport uopšte. Volim Partizan. Derbi je utakmica sa najvećim Partizanovim rivalom. Pre, za vreme i posle utakmice je ludnica.
Nekad utakmica ne bude dobra. Dobro, često u zadnje vreme utakmica ne bude dobra ali ima mi uvek neku draž, jebem li ga što.
Cele sezone ideš na utakmice gde ti preko puta stoji pedesetak, sto protivničkih navijača, ekipe koja će igrati bunker protiv tvoje i nije ti rival za prvo mesto, nego neko ko se nada da će otkinuti bod, i to je to.
Odjednom si na utakmici gde naspram tebe i tvojih, stoje hiljade ljudi i to navijača kluba koji je rival tvom klubu mnogo pre nego što si se rodio. To je jednostavno jedinstven osećaj koji ne želim da poredim ni sa čim. Meni je to posebno kakva god da je tekma. Energija je svuda okolo. Pre početka si naelektrisan. Za vreme utakmice promeni se mnogo osećanja u tebi. Pakla cigara ode k'o ništa :D
Juče smo igrali utakmicu sa OFK-om. O tekmi smo počeli da pričamo 15 minuta pre početka. Sve se svodi na valjda ćemo im uvaliti brzo gol pa da se otvore.
Ovo je nešto drugo. Ovo je Derbi.
Разумем ја тебе, не сумњај у то :)
hehe ne sumnjam.
Biće ovo dobar Derbi. Videćeš.
Из твојих уста у Каизенове уши.
Јел' ме ложиш да је Каизен уствари Евандро?
Не, Каизен је Творац, незнабошче.
:стид: Понадао сам се да је Евандро.
Buksetino pa i ti si nam komšija? Ima nas sa Bežanije kolko oćeš!:-) Al više GROBARA!:-)
Šalu na stranu, voleo bih da mir među navijačima potraje. Za nekih desetak godina provedenih na stadionu, uvek su me nervirale tuče. Mada će me mnogi opaki navijači sada prozvati, ali stvarno nisam voleo da se bijem. Vrlo rado bih i sutra išao na derbi da znam da ću otići ko čovek i vratiti se. Jebi ga , nemam 5 000 eura za novi veštački kuk ako ovaj sjebem!:-) A i bilo bi mi drago da recimo posle tekme naletim na neke "cigane" tipa Predražinjo ili Busetina sa sajta, ili neke prave drugare koji idu na Sever, pa da sednemo negde zajedno i uz piće nastavimo uživo podjebavanje sa derbija...
Naravno, nikada ne bih mogao da prognoziram pobedu Cigana. Jedino se bojim što bre na svakoj tekmi primimo glupe golove, a u kupu pored golova odlučuje i gol u gostima. Nadam se da će se Krstajić i Savić konačno uigrati, a da će Stojke biti na nivou. Realno bi trebali da smo jači, ali jebi ga, derbi je derbi a i cigani su kao popravili atmosferu. I recimo gurnuo bih tu Šćepovića, jer stranci nemaju taj žar derbija u srcu. To im fali, a i normalno je. Mislim da će derbi dobiti onaj ko bude imao veće srce...
Neće komšo. Neko voli da se bije, neko ne.
Tako nešto i ja mislim.
Евандро је одлично одиграо јуче против Јагодине, тако да очекујем добру партију и у среду.Таман да се докаже, а и Борхи је ово добра прилика да се одужи Просинечком за оне хвалоспеве. Калуђер вероватно одмара јер је у курцу од форме, а поентирати се мора. Короман ће се наложити опет и он би можда могао да реши овај двомеч. С друге стране Партизан је јак ове сезоне, а и Тејгу је ово прави моменат да се покаже.
Надам се победи Звезде, али имам неки осећај да ће бити 2-2 или 1-1. Биће добра текма у сваком случају.
Koroman se uvek naprži za velike utakmice,pogotovo za derbije,inače gnjavi loptu previše,nekad baš popizdim kad on igra u prvoj.
Да, Короман гњави лопту као Томић