Crvena Zvezda vs Partizan

1. Много је царини лик, стварно претерује. Са стране сви слободни блеје, он иде кроз средину лик, не одустаје.

2. Samo što ćete vi od vašeg gnjavatora uzeti neku kintu jer je mlad a mi od ovog nećemo,možemo samo nekom domaćem ili kazahstanskom klubu da ga prodamo jer je star k'o biblija.Ili da ga šutnemo nazad na Pale....

3. Da budete bolji navijaci od GROBARA? Booooooze delijee

4. Da budete bolji navijaci od GROBARA? Booooooze delijee

Самим тим си показао да смо барем нормалнији од гробара...

5. Маните се те клиначке препирке.

Него, контам да Звезда има неке шансе. Партизан игра добро, имају и бољи тим, јебем ли га. Фаворити јесу. Даје наду мало ова последња утакмица против Јагодине. Све у свему, видећемо, јбг.

6. Mora malo, smor ovako kad je sve ozbiljno.. Malo prepiranja. Inace ja mislim da ce pasti puno golova.. Ali najzanimljiviji duel bice Tejgo vs. Adi.

7. E ljudi u utorak uveče mora malo da se prozivamo na ovoj temi. Čisto da dignemo atmosferu pred Derbi, a do tad, molim za kulturne analize naših timova i šansi za pobedu.
    Prozivanje može da počne u utorak oko 22:00 ako se slažete.

8. Biće par hiljada komentara na kraju :)

9. Onako malo klipovi, koja navijačka pesma ili tako nešto. Al' tek od utorka uveče.
    Meni je ova tema onako čisto da vidim šta navijači Zvezde misle o timu Partizana jer oni sigurno naš tim gledaju iz jedne druge perspektive od nas.

10. Dve godine nije dao gol. Konj.

11. Ja mislim da bi bio bolji bokser nego fudbaler,bar po građi :D

12. Bolje da se zamonasio nego sto poceo da igra fudbal

13. A Boja je barem ličio na Predatora, pa ako ništa drugo, prvi put sam u životu video čoveka koji liči na Predatora.

14. СЕСе јел речено да се прозивање чува за уторак увече?

15. Utorak, a onda malo dizanja atmosfere. Ali i to mora da se drži na određenom nivou.

16. Da ne jurim sad po netu, kakvo je stanje kod ovih vaših Ćosića i Adija?

17. Буксна, пијете а мени је буксна, шта ће на њој твоја буксна, како ти се не чади?

Биће добра текма!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.