Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hoće, nego buksno, počinjemo u utorak da se malo prozivamo na ovoj temi, čisto da zakuvamo, da znaš, al' ništa do utorka, zato štedi municiju.
Ма нећу ни да долазим овде у уторак. :)
Ja ću da svratim. Da malo zakuvamo :D
Odoh do prve BK malo da procunjam. Vidimo se posle.
Ма ја ћу да попијем банану, има да се залетим. :)
Ајде тебра, поздрав!
90% sa ove teme ima da popiju ban izmedju utorka i srede. To tvrdim. :)
http://www.youtube.com/watch?v=dIw0zQxQD4s Marko Pantelić je mama,bar što se tiče majmunisanja i podjebavanja :)
lomi! LOMI!
Da ne dužim, MI smo bolji.
А ко је то МИ Шалабајзеру?
Pa mi prvaci.
Садашњи или будући? :Д
tema je kao nagazna mina,samo chekam da pukneee!!!!!! =]
hehehehe.....ima potencijala ali u izdržite do utorka u 22:00 i onda je otvorena zona prvo prozivanja do polaska na tekmu i zajebavanja do četvrtka u 22:00. Može?
Al ću u utorak posle 22:00 da zašarenim klipovima, slikama i pesmama ovu temu ju ju ju ju ju
Bivši, budući, evropski, svjetski... ;)
Ja bih pre da se u sredu uveče malo kačimo ovde. Ne sumnjam u našu pobedu!:-)
Komšo, ti održavaj ovde red, a ako neko pretera , znam neke modove da ti preporučim!:-)
A sad da čekamo sredu...
Ma nema potrebe za održavanjem reda Komšo, svi su maksimalno korektni, što opet i nije iznenađenje za mene. To se i očekivalo.
Ovo nije prozivanje nego izjava Bjekovića koji je primetio nešto prilično dobro, barem mi tako deluje:
"Bjeković smatra da je problem crveno - belih to što je trener tog kluba ujedno i najveća zvezda, ali nema trenerskog iskustva.".....
Jeste, ali opet nije bio prvi trener a digli su ga kao najveću zvezdu tima, mada i mi smo u zadnje vreme stavljali trenere koji nisu bili iskusni, mada kakvi su ovi naši srpski iskusni (Đorić, Karasi, Bekvalac itd) bolje je i tetkicu staviti za prvog trenera od njih.
Па добро, јбг. Биће бољи од Кристића и Достанића то је сигурно. И кафе куварица Звездина би била бољи тренер од ове двојице, реално.