Ko poslednji, pobednik (113)

1. Staklena i ja čekamo pravog, je l' tako, Staklena? :)

2. loloollolool DAB objašnjava!!! Da nadje ovako lijepe međede, presjajni su ololloloollool

PANDANOVA ŠKOLA

3. A JA SE JADAN VAZDA VRTIM NA OVOJ TEMI NADAJUĆI SE DA SAM PRAVI ZA STAKLENU... TEK SAM SAD SKONT'O DA SAM JEDINI MUŠKARAC KOJI JE KONSTANTNO OVDJE LOLOLOLOLOLOLOLO

4. Tako je FMN! :)
    Jašta Storma, i levi i desni ovaj put. Sirota ja.. :(

5. Tako je Buri, pandani nisu muškarci, i ispadaju iz igre. :)

6. Pandani su pandani, nema tu šta da se objašnjava :D

7. Buri, samo ti nastavi da se trudiš ;)

8. Okej su pandani, dok ne počnu da dele kaktuse.. To je nezgodno.

9. Ove pande jedu eukaliptus, ili šta već, neki špinat ili neku travuljinu. Neće da se pandanišu i zato ih nema puno.
    http://farm3.static.flickr.com/2430/3729953830_c257011447.jpg

10. Kume, je li ono Đurina slika?

11. Joj električare, jes blesav taj tvoj pandan, baš.

12. Dub

Pandani su pandani, nema tu šta da se objašnjava :D

IPAK OBJASNIJO

13. Eto, ovi momci umesto da gledaju neke devojke, oni gledaju i dive se medvedima ili šta god... Ništa lično :)

14. Buri, samo ti nastavi da se trudiš ;)

da li ovo da shvatim kao podršku ili ironiju???

15. Pa u pravu si FMN! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.