Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bruce

Bejbe, moram ti pohvaliti reakcije, samo što ih malo imaš :)

Ma idi begaj...nisi ti video moje reakcije, suvi kvalitet lololo

Šta ima patke? Guraju se stranice ovde lagano...sviđa mi se to :)

2. А где си ти? Нема те :Р

3. Сутра тест из математике, ја јебем!

4. Иди штребај, мани се Вукајлије!

5. Оћу се јебати, чуј, босанац а штреба :Д

6. Ај немој зафркавати, као да националност има везе са тим.

7. Одох на кафу у сваком случају :Д имам неке паре за сутра, попићу кахву нећу бити на тесту и милина :) и онда ми остаје да до краја године не направим неоправдани јер оде владање.

8. Људи, одох да плодим на светском првенству у каратеу што је овде код мене, видимо се тек у недељу - понедељак.

9. Sretno, pazi kako prelaziš ulicu lololo

10. Лолололо, знаш да нама не дају да се пресвлачимо тамо него морамо доћи у кимону? Мене било блам данас кад сам био на отварању, прођем пола НС-а у доњем делу кимона и тренерици Србије.

11. mene je stari tako i učio - karatista ide u kimonu jer nema razloga da se sramoti onoga što jeste...

12. А незгодан је кимоно, све ветар пирка уз ногавице лолололо

13. Zašto ovde nema nikog? :(

Ja samo želim da se i na ovoj temi, baš na ovoj, gde je sve i počelo, zabeleži da sam konačno upoznala čoveka kog jaaako dugo znam, kao godinama...znala sam ga reklo bi se dobro, sad sam ga samo i u oči pogledala...to je taj čovek kog sam znala dok ga nisam ni videla...veliki čovek, veliki drug...
    Hvala ti Brusinjo što si nas počastvovao time da ti konačno i stisnemo ruku i uverimo se da stvarno postojiš... :)

14. Znači sad samo mene ne znate vi iz BG (osim Buksne) :P

15. nemojte me toliko hvaliti uobraziću se :)

16. To da li češ se uobraziti ili ne, je tvoja stvar :)

17. njah, znaš kako kažu "Mućak se ne kvari" :)

18. Одлучио сам кад пређем 10к поена овде да батаљујем ово на 3-4-5-6 мјесеци :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.