Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Imam plan:
Pošto smo svi u nekoj vrsti sekte sad (lolol), možemo da radimo ono po čemu su sekte poznate, MEĐUSOBNO OCENJIVANJE!
Odoh ja s' posla...idem malo da kvakćem po zelenjaku i Knezu :)
Bućnuću se kasnije ponovo.
Čuvajte jezerce od manijaka, licimura, kurvi i demona :D
KVAK
Moje ste sve :P
Edi...jebote, al' ti kasniš.. :)
Ahaaaa.
KO JE POMENUO MANIJAKOVE, KURVE?! :p
http://halfpastawesome.com/wp-content/uploads/2009/07/bondage-duck-300x300.jpg
Btw, staklena je moja. :p
Ми смо међусобно прочитали и оценили скоро све дефке. :) Али ти можеш да кренеш редом, а и ми ћемо теби, буди сигуран. :) Шта ћеш да ти пише у загради Еди?
И Ареи Куен исто ми и ти реци.
Nisam ja ničija, bez svojatanja, molim. :)
†
Ију!
Ne sikći na patku!!!
:(
Buksno, jebote...mnogo vas ima. :))
Krenuću polako.
A za zagradu...ne znam.
"Patka kurčevita"?
Ију! hahahahahhah :))))))
E patke, samo da se ogradim u startu, ja sa Carom neću da imam previše kontakta ovde. Previše se kreteniše za moj ukus, a ja neću ni da pokušavam da izlazim na kraj s tim.
:o
A sa mnom?
Капитен се обраћа својим паткама.
Овде смо да покушамо једни друге да разумемо, поштујемо и капирамо(иако је ово исто као и разумемо). Ако то није могуће, нема потребе за преким погледима и писањима, јер ту сам ја капитен да сваки могући неспоразум средим. Молим Вас да као праве патке, шмекерски, достојанствено, ЕЛИТНО заобиђете било које неспоразуме које сте имали пре и да се окренете новој, БОЉОЈ, будућности, које нам наш КВАКсонски Одред доноси.
Главу горе, с'вером у Капитена! Воли вас Квакснетина!
Ti si progonitelj, tebe ne mogu da izbegnem sve i da hoću. :)
♥