Ej marya ćao. Izgleda da smo svi uleteli na šljaku pa nikog na ćošetu.
Znaš kako sam sredio sto. Ekstra. Sve na svom mestu. Počistio sam sve papire sa stola :)
Malo sam nešto zabušavao na početku dana al sad sam se razleteo :)
Znaš kako sam sredio sto. Ekstra. Sve na svom mestu. Počistio sam sve papire sa stola :)
e,to se ceni:)i ja tako kad se razletim je najbolje.je l' bilo danas vanzemaljaca sa roze kravatama?:)
đoni,evo,žEna ti kreće s posla. a,moj čovek poželejA brusu sve najbolje,baš se obradovao,i on na poslu.
al' sam upućena,hahahaahah.
E dobro je, ja se već zapita gde li je bre :)))
Reci joj da hoću kornflejks da me čeka sa toplim mlekom kad dođem kući ;))))
A i ti tvom čoveku spremi neki topao kornflejks pre nego što vas dve krenete negde u štetu :)))
A i ti tvom čoveku spremi neki topao kornflejks pre nego što vas dve krenete negde u štetu :)))
žena ti je obavešćena:)
:sprema čoveku kornflejks i stavlja kafu:
Pa dobro, što jes, jes, stvarno nemam pritužbi, čak naprotiv, veoma sam siguran u to, pa i ako zaglavite, nema veze. Manijak i ja imamo apsolutno poverenje u vas dve ;)
žena te pozdravlja i kaže da ne smeš ništa da drpaš na temi dok je odsutna.fina-kažem:)
Reci joj da bude spokojna, jer to nema šanse da se desi. Ja samo u nju gledam i samo nju volim da drpam, tako da neka se slobodno opusti. Biću dobar :)
Pa dobro, što jes, jes, stvarno nemam pritužbi, čak naprotiv, veoma sam siguran u to, pa i ako zaglavite, nema veze. Manijak i ja imamo apsolutno poverenje u vas dve ;)
jeste.smerne uvek.i vi da budete dobri,nemo' da smo čule neš,pa da radi kaiš!
:nabira obrve:
Preneću mu da je obr'o bostan ako ne bude dobar a da za svaki slučaj posakriva sve kaišeave po kući al da zna gde su ako padne neka dobra ideja sa kaiševima. Sa njima uvek može neka dobra ideja da padne na pamet :)
Reci joj da bude spokojna, jer to nema šanse da se desi. Ja samo u nju gledam i samo nju volim da drpam, tako da neka se slobodno opusti. Biću dobar :)
da za svaki slučaj posakriva sve kaišeave po kući al da zna gde su ako padne neka dobra ideja sa kaiševima. Sa njima uvek može neka dobra ideja da padne na pamet :)
ćošeeee,drugariiii?!
Ej marya ćao. Izgleda da smo svi uleteli na šljaku pa nikog na ćošetu.
e,to se ceni:)i ja tako kad se razletim je najbolje.je l' bilo danas vanzemaljaca sa roze kravatama?:)
đoni,evo,žEna ti kreće s posla.
a,moj čovek poželejA brusu sve najbolje,baš se obradovao,i on na poslu.
E dobro je, ja se već zapita gde li je bre :)))
žena ti je obavešćena:)
:sprema čoveku kornflejks i stavlja kafu:
Fala. I nemoj da zaglavite večeras, pa da brinem :)
mi?kakva zaglava,pa mi smo fine:)ju!
žena te pozdravlja i kaže da ne smeš ništa da drpaš na temi dok je odsutna.fina-kažem:)
jeste.smerne uvek.i vi da budete dobri,nemo' da smo čule neš,pa da radi kaiš!
:nabira obrve:
Preneću mu da je obr'o bostan ako ne bude dobar a da za svaki slučaj posakriva sve kaišeave po kući al da zna gde su ako padne neka dobra ideja sa kaiševima. Sa njima uvek može neka dobra ideja da padne na pamet :)
uočavate li razliku? dr džekil i mr hajd.
Hehehehehe....pa da ali u oba slučaja ja mislim samo na nju tako da sam dobar kako god da okreneš :)
more,zete,budi dobar i biće sve kako treba.ja krijem daljinac,vinjak,pa da l' ću i kaiševe morati?jujuju,k'o dete da imam u kući!
Džaba kriješ kaiševe kada imam dva para lisica ;)
pu,znala sam da ima neka caka!
sad ću kuću da preturim!
Ništa nemoj da brineš marya, tvoja seka i ja smo jako fini i ja se samo šalim :)
dobro,dobro,ja samo da budem sigurna:)
bilo posla danas đoni?
lep dan čoveče nbaš!:)