Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dezte, blejači! :)
Ту смо, ваљда :) Ја идем на пљугу, одма' дођем сад кад има неког коначно. :)
Ola Učitelju! :) Čestitam na odabranoj, očekujem da je okače. :)
Slabo te nešto ima ovde.
Захваљујем, и ја је очекујем да ми повећа просек. :)
Слабије сам ту, учествовао активно на другим темама па ми ова побегла доле из оних у којима сам учествовао. :) Мада има ме, није да нема. :) Комо естас ту? :)
Sve neka mlakušna opravdanja, nemoj da imamo nesporazume oko ovoga! :)
Ma prehlađena sam.. A i danas mi je dan za odmor, tako da će biti bolje sutra. :)
Но те преокупес. :) Имам ја ваљан разлог, ал' нећу јавно о томе, ако ме разумеш. ;)
Ја исто имам неку благу прехладицу, ал' ме то није спречило да дођем на шљаку да не би попио отказчину. :) + Морам после у Батајницу, продукција чекааа. :)
А ви'ш да нема ни осталих ватача зјали!
Mislim da naslućujem tvoje razloge, al' ajde, nećemo o tome. :)
Nema, narafski, lep je dan, pa su izmileli. I ja ću uskoro da odgmižem, samo da dođem sebi. :)
Боле их бриге, кад су беспосличари!! :)
Јао још само пола сатааааааааааааа! Треба ииззддрржжааттии. ::))
Ma šta je to pola sata... Ja sam sinoć čekala bus 45 minuta na autobuskoj, i to je bilo prohladno. Budi srećan što je samo pola sata. :D
Ма не питај, студенткиње се праве паметне овде, баш су смориле. Још само пола сата опет?!?!?! Малопре је изгледа било 35 минџи :)
Mnogo ti loše sa studentkinjama... :)) A na kom to faksu radiš, ako nije tajna?
E da, to ti je ona fora kad smo išli u školu, pitaš za koliko zvoni, kažu ti "za 25 minuta". Pitaš ih posle pola sata opet, kažu "za 20". :)
То је тајна!!!!11
Факултет за трговину и банкарство, који спада под АЛФА Универзитет.
Иначе ту и студирам, само на страним језицима. :)
ЕДИТ Ако ти је лакше, бивши БК. :)
Nemam pojma gde je, pretpostavljam da je na NBG negde. :) Reko' da ti banem jednog dana u posetu ako budem u prolazu. :)
Нови Београд, тачно код кружног тока на НБГ. :) Добродошла ако дођеш, само се најавиш, ја те покупим код кружног тока и правац кафић овде на факсу, да пијемо еКспресо са млијеком :))
buksno, majstore, imas poruku! al' na fejzbucima!
STAKLENA? o lala, cao bejbe :)
Eeee, što ne reče ranije, ja živela u Studenjaku. :)
DeZ Džafe, hercu moj! :)
Dos'o sam kuci, sve me boli, satrla me bolest, preneli su mi ovi mangupi groznicu. Vis da ne mogu ni da pisam mojom cerilicom. :(
Јел ме ложиш?? :D А кад то, скоро нешто или? Пошто ја у служби радим годину и 2 месеца тек. :)
O jebem mu lebac, pa ja vidim da si mi nešto drugačiji, uplaših se da nisi brke proredio. :)
'Oćeš da ti mesim štrudlu, šnenoklice moja?
Od decembra 2009. do decembra 2010. :)