Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čekaj bejbe da predahnem malo, ne mogu odma' ponovo.. :)

2. hihihih dok smo same, da se malo nadrazimo! ovaj, upoznamo! :)

3. ja ne znam o''kle da kopam viš,nisam nikad ni učitavala take slike,pa da gu ubacim,ti si đaf videla moje "oči",gledale te nisu trepnule!:)

4. mari didi, tvoje oci, kao zrele sljive rokaju po meni! ooo, da. :)))

5. O Džafe, nesanicO moja! MwaH!!!

6. Što ja nemam takav ten, nego sam anemično-albino obojena? :(

7. oooo,da đaf,zvezda!hohohohoho!

8. Znala sam da ces da otkines! Ovo je slikano 2007. Jebote. Otad sam nabacio 60kg. I dobijo dlake po pupku. Ali takvog me i gotivis. :p

9. Da, ja sam malo ganka. Cim me pipne Sunce, odmah pocrnim. Tipa, u busu, kroz prozor. Sou. Ali sexy je. Pogotovo leti, eurokrem i ti fazoni. :D

10. Tako je, mušmulice moja! Najbolja stabla rastu pod planinom! Šumovitom, dakako.

11. ahhahahahhahahahhah aaaaaaaaaaaaaa sad sam se najiskrenije nasmejala :))))))))))))

12. Jebote, ja sam tek letos posle par popijenih kutija beta karotena dobila nešto što može da se podvede pod "boja". Jebeni nobles. :)

13. đafa crnka,ako đafilije,'oće te sunce!yo se mučim da pocrnim,belo-belo-belo,ali izguram svoje:)

14. Krastavčiću moj, volim kad te nasmejem tako jako da grokneš. :))
    Mardžo, ti si plava, pa i da razume čovek, al' ja brineta, e!

15. http://vukajlija.com/suncanje-vena/317051 vajt snejk :)

jbg, ja tih problema nemam. ali se i ne suncam, uglavnom se brckam i valjam po vodi. i onda pocrnim. Pretprosle sam bila mesec dana u Cg i 15 u Egiptu i bila prava ciganka. Bukvalno. Ono je bilo sramota.

16. uuuu ziljavuso! klozetarka, to je to! mnjah mnjah :)))))

17. AAAAAAAAA Mara ima žute čizme!!! Genijalno!!! :))

18. uFatila me drugarka vanja.expo centar,zlo i naopAko.žljute ćizme,nego kako!
    uberzilj!

19. ŽeMske, idem ja da vidim šta ću s tom štrudlom. Neće se sama umesiti, majku mu. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.