Kvaksonska loža - Moćne patke

1. sejoooo,zete,bejbe:)

2. nema nikog bjb, sami smo...

3. ima li koga? šta se radi?

4. evo,šeta se buri,kak' je kod tebe?

5. nije loše, samo ružno vrijeme u pm, a i ja sam juče stavio gips pa nikud iz kuće...

6. i ovde vreme nešto šugavo.kakav gips crni buri?

7. igrao fudbal 15 godina, nikakav lom nemam, da kucnem u mahagonij

8. ma udario malim prstom od noge u štok i slomio pa mi nabili onu cipelu... a kako je mokro ne mogu napolje, mame mu ga se nakalemegdanišem...

9. a i ja sam juče stavio gips pa nikud iz kuće...

Šta si slomio?

10. igrao fudbal 15 godina, nikakav lom nemam, da kucnem u mahagonij

Ja sam lomio skoro sve makar po jednom :)

11. sejoooo,zete,bejbe:)

Tu sam, tu sam. Šta se i ovaj tvoj razboleo kao ja. E jesmo kilavi buxno ;)

12. auu,uf.ja se kršila,zatvarali mi vrata preko prstiju,padala na nos po ledu i još svašta,hvala bogu pa ništa.jednom na gimnastici kad sam radila most iz stoja izvrnula ruku-bile mi mokre ruke,a ja pokazivala drugarici,stavila mi majka u longetu,ali je bolelo zlo.

13. Šta se i ovaj tvoj razboleo kao ja. E jesmo kilavi buxno ;)

stari smo đoni, nismo više tako mladi, šta je život sada znamo lololo!

14. sejo,ovi nam poboleli,ali žene zdrave,pucaU!
    :ljubi seju i gnjavi je:

15. moj burazer skoro imao saobaćajku, slomio ruku i umjesto da ide doktoru (blizu bolnice bio udes) on uzeo brojati zube... kasnije operacija i te pičke materine...

nego ima li neka vedrija tema kod vas ili da blejimo onako...

16. stari smo đoni, nismo više tako mladi, šta je život sada znamo lololo!

A čuvali smo se u mladosti pa to ti je. Ja ne smem da nabrajam šta sam sve radio ali mogu samo da kažem da u periodu od 14. do jedno 28. nisam ušao u kuću. Nisam znao ni gde živim ;)

17. Mogli su komotno da me podvedu pod beskućnika. Zato sada i volim kada sam kući :)

18. A čuvali smo se u mladosti pa to ti je.

aha, sigurno:)

19. Ti ti si mi u mislima, ti ti si mi.....na na na na

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.