U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Des Maro...kako je bilo tamo de si bila?
EDIT: Al sam formusliao pitanje za sve pare :)
ladno svraćao brus jbte...
a đe je agilni? nema ga nešto na bleji
Bio je na kratko, sigurno mu je ludnica, pa dok prođe, ima sve da prepriča...
Nema ga. Danas se javio i Matriks na kratko, a valjda će i Agi opet da banjava...Ne znam, ako ozdravim do subote, videću se sa njim na fudbalu a i ako ne sigurno ću ga zvati pa ću videti šta je sa njim.
evo,bilo kul,radili svašta,baš sam energična!
e zdrus... jedino još ovdje ima živih
Enerdžetik Mara...to ti je novi nadimak. Bitno je da ti je bilo lepo.
De si Buri, pa i ovde je bilo mrtvo ali evo popravlja se stanje.
Možda zbog LŠ
puče inter ko ništa...drago mi je:)
ma LŠ je njesra večeras bila... sreća pa meni došli jarani u posjetu i malo se zajebavali...
lololo!
Nisam ni gledao tekmu uopšte. Nije me interesovala. Ne gotivim ni Inter ni Šalke.
A dobro je da je prošao Šalke jer će ih Mančester upropastiti.
treba da krenem sa sisa,sisa,dupe da ne pričamo o fudbalu?lololo
pa ono... e da kakvu sam trbu vidio u bolnici.... jedina svijetla tačka danas... i ladno mi bila poznata, kad ono u istoj zgradi studiramo...
sprdam se,pričajte slobodno,ja veze nemam sa fudbalom..
se ti iz bolnice javljaš buri?
Ja razmišljam, kakvu trbu...šta sada, dal misli na stomak nečiji, a što sada stomak svetla tačka, nije.....a ono trebu....e i meni kada mozak slabo radi, on baš slabo radi .)
aj,buri,daj bolesti,medicinu ionako htela da upišem.
pola života u bolnici provela...
ma kakava bolnica, kaki bakarači... jebeš bolesti, najviše mrzim ljude koji samo o tome pričaju i to ko je bolestan po gradu... imam neku malo dalju snaju, mlada žena i nema pametnija posla nego da o tome melje...
maryo, to ne bih nikome preporučio... kad vidim onaj sav bolestan i bespomoćan svijet odma' mibude zlo od same pomisli da neko ide najmanje 6-7 godina da bi to radio
znam,zato nidam ni upisala,ali dobar sam dijagnostičar,volim anatomiju,a bila i na takmičenjima iz biologije,pola familije mi u medicini-ljubav svakako.