Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ekonomijada u bugarskoj, jebi ga jeftinoća... a arhi nu čanju... biće pijanke cijeli maj...

kako si ti? nema te na temi?

2. Ohoho, boli te uwo, ima da se banjate i gušterišete pijani po plažama. :)
    Nije loše kod mene. Nije me bilo na sajtu ovih dana, nisam bila kod kuće. Ne stižem da banem na Ko poslednji, ili se ne setim jer mi nije u vidnom polju, ili ne stižem, kao sad npr. Kuckam na sto strana. :) Jeste li počeli 117. partiju uopšte?

3. nismo još počeli... vidim ja da se putuje... lijepo, lijepo...

što jest jest ima da bude žurke, taman od 9 do 14 eko., pa par dana pauze pa arhi...

4. Učo, gde ćeš za 1. Maj? Ima li kakvih planova kod tebe?

Ништа посебно. Можда га и преспавам. :)

Знам, оправдан је недолазак ;))) Само ти уживај!

5. Само ти уживај!

Nije da nisam... :))

Jbt, kako vreme brzo prolazi, eto još malo počinje maj, a onda proleti sve do oktobra!

6. e taj prvi maj je savršena prilika da se neradnici nažderu, a radnici naspavaju...

oće brzo kraj škole stakleno?

7. Neće još, tovim jagnje da dobro poraste. :) Šalu na stranu, imam još jedan pretežak, 2-3 teška i ostalih par laganih. Kad se rešim ovih problematičnih, biće lakše. A i neću žuriti kao zimus što sam, pa fasovala upalu bubrega sjebavši imunitet. Još uvek se oporavljam..

8. samo polako... boli te uvo, samo gledaj sebe...

EDIT: al opet postaće ti jagnje ovca, pa ti to prodaj i kupi sebi kasnije mlado...

9. Kako kod tebe? Ili da ne pitam? :)

10. ma dobro je... ostala mi dva teška i ova dva što slušam... nadam se do jula, pa fešta...

11. Oho, držim ti fige! Baš te briga, bar ih brojiš na prste jedne ruke. :)

12. e to jest, al ono što si više pri kraju misliš da treba zavrašavati, a knjiga neće u šake, pa me to malo jebe... no ima li kakava druga tema osim škole?

13. Ima ima, toga uvek ima vazda. :) Ne znam samo šta te konkretno zanima. :)

14. Ej de ste ljudi......
    Izgubili smo....
    Na jakni koju najviše volim imam rupu veličine pesnice.....

15. jesam li PRAVI?

zajebavam se... bilo šta... evo 'oće mama da mi kupi traktor pa da idem raditi zemlju...

16. Hej Džoni! A gde smo se to takmičili kad smo izgubili? Nisam u toku...

Ako Buri, traktor je dobra investicija. Može se zaradi nešto i poštenim radom valjda, majku mu! Ma otkud znam, premišljam se sad oko 1. maja, planiram na Palić ili tako neku varijantu. Čekam druga da mi javi detalje oko cene smeštaja i to, pa da vidim uklapam li se.

17. ma stipu ga... izgubio partizan pa sad mrtva trka za šampinjona...

e vidiš taj fazon izleta na dva tri dana nije loš za prvi maj...

18. Neproverena informacija je da iznajmljivanje sobe košta 8 evra, čekam još da mi ovaj drug proveri to, pa da se organizujem ako je moguće. Promena klime, ovo ono.. Još će neki festival biti u to vreme, ko zna, može da bude bolje od očekivanog. :)

19. Pesma koja mi diže raspoloženje....
    http://www.youtube.com/watch?v=xoME0XtkWag
    Ali refren je:
    Ajde
    Navuci osmeh
    Jeste teško
    Ali probaj
    Možda ti uspe
    I budeš smeško.....
    hahahah najjača pesma........

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.