Kvaksonska loža - Moćne patke

1. vjerovatno smo dokurčili sa naglabanjem bez ikakvog smisla.

Pa bleja u principu nema smisla i zato je bleja....
    De ste...šta to neko briše stranice...
    :osvrće se levo-desno da vidi dal je bejbe tu:

2. Džonsi, nije valjda da imaš veze sa tim brisanjem? A vazda si mi ovih dana pospremao po ćošku.. :) Eto, i posle mene ubeđuju da sam pušila smešne cigarete..

3. dobar dan! mora nesto da ne valja cim je 666. strana prepiske :)

4. Dez Moli! :) Ma 666. strana je bila pre nekoliko dana. Neko je baš zasukao rukave i glanca Cifom i Domestosom.

5. Au to je ondak neka gadna zavera!

6. Meni više miriše na prolećno raspremanje. :))

7. pa bas nas nasli da pociste? pu majku mi...

8. Ne damo se mi tek tako.. :)

9. to svakako! pisi sve iz pocetka! :D

10. To bar nikad nije problem. :)
    Kako si ti, Moli?

11. hahaha!
    koji trip bogte!

12. izuzetno! precrtavam dane do raspusta ko da sam u vojsci! a vi kako te'? :)

13. Jao da, raspust! Do kad je pauza? Do 2. maja?
    Nije loše, spremam se za praznike, kupovala danas ukrase i boje za šaranje jaja, jedva čekam. :)

14. Pozivamo vas da se pridružite Sovjetskoj Partiji Vukajlije.
    Svi antikapitalisti su dobrodošli.
    ☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭

15. ja sam bre MONARHISTA Eddi!

16. da do 2. maja ! aaa da praznici idu uz raspust ..za to se jos nisam spremila :D
    sigurno si uzela neka srculenaca priznaaaj! :D

17. Još grđe, uzela sam šljokice i cirkončiće!!! :)) A biće i nekakvih srca sigurno, to ću naknadno montirati. :D Bože, kao u predškolskom da sam...

Edi, kakve su to partije? Opet se igrate rata?

18. Ma čitava politika.
    Trenutno smo najjača stranka.
    Prestigli smo ZSV za čas. :)

19. A šta radite, čime se bavite i to?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.