ALOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEE!!!!
nekoga???
Nekoga :)
de si ella,šta ima novoga? čestitam na naslovnoj
Evo me, smaram se nešto u stanu....dosada ne daj Bože...
Fala, fala :) Šta ima kod tebe?
ništa, bio na nekom ispitu, zbog kojeg sam promašio pijanku i sad se probudio, pa došo da blejim malo :)
he he pa ne znam šta da ti kažem..... ;) Ok, bleji slobodno, neću da te guram i stajem ti na nogu kao juče, danas sam pametna :trep trep:
ma jok, ba... meni juče bila skroz jeba... ali ova tema zamire, ili se meni čini... lololo
Neću da umre bleja....hoću da čistim ćoše...
Dezte blejači! :) Samo da se pohvalim da sam danas kupila sokovnik negde oko 19h, i da sam već oko 21h uspela da ga sjebem. :))
hola amigosi!
Hola Mardž! :) Ke pasa?
odložila dolazak,pet stvari odjednom i zaboravila ključ od stana,vraćanje,burazer,šampanjac,pa put pod noge....
Au, mrzim kad se vraćam po nešto. A to mi se sve češće dešava u poslednje vreme... Godine, godine..
ispade još bolje od planiranog,volim takve tripove.
Mene obično ukenja loše, jer večito negde kasnim.. Još ako zaboravim nešto, ajao!
eto, dugo smo i blejali, mislim da je ovo najveća tema na Vuki... hvala svim učesnicima :)
Ali nećemo kraj!
Vid ove, neće da može ovde kraj dok sam ja tu!
Des Matrikse. :)
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
ALOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEE!!!!
nekoga???
Nekoga :)
de si ella,šta ima novoga? čestitam na naslovnoj
Evo me, smaram se nešto u stanu....dosada ne daj Bože...
Fala, fala :)
Šta ima kod tebe?
ništa, bio na nekom ispitu, zbog kojeg sam promašio pijanku i sad se probudio, pa došo da blejim malo :)
he he pa ne znam šta da ti kažem..... ;)
Ok, bleji slobodno, neću da te guram i stajem ti na nogu kao juče, danas sam pametna
:trep trep:
ma jok, ba... meni juče bila skroz jeba... ali ova tema zamire, ili se meni čini... lololo
Neću da umre bleja....hoću da čistim ćoše...
Dezte blejači! :) Samo da se pohvalim da sam danas kupila sokovnik negde oko 19h, i da sam već oko 21h uspela da ga sjebem. :))
hola amigosi!
Hola Mardž! :) Ke pasa?
odložila dolazak,pet stvari odjednom i zaboravila ključ od stana,vraćanje,burazer,šampanjac,pa put pod noge....
Au, mrzim kad se vraćam po nešto. A to mi se sve češće dešava u poslednje vreme... Godine, godine..
ispade još bolje od planiranog,volim takve tripove.
Mene obično ukenja loše, jer večito negde kasnim.. Još ako zaboravim nešto, ajao!
eto, dugo smo i blejali, mislim da je ovo najveća tema na Vuki... hvala svim učesnicima :)
Ali nećemo kraj!
Vid ove, neće da može ovde kraj dok sam ja tu!
Des Matrikse. :)