Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Matrikse, pa sto tako?
đes matrikse bre! opet si se prekrstio jebote kum lololO!
Ehej zete :)
Tu sam ja 24h, ali malo izvan ociju javnosti...razumes me :) A vidim i vas dvoje se povukoste malo u svoje gnezdo... :)
razumem svastik, opušĆeno....:))
u suštini, nikad nismo ni napuŠĆali gnezdo...razumeš me, lololo!
Razumemo se zete moj mili ;)
Jel mi seja u gnezdu ili nije tu veceras?
tu je, nego joj puca net nešto...
evo me,jbm ti l.top i net i sve!
ću da ga polijem benzinom i zapalim!
a,tmn se smirih što nema vopsa,hahha
Des sejana moja mila :)
evo me sejo,evo me!čavrljam s ovim mojim čo'ekom i nešto mi 'ladno i ufatila me neka upala mišića,ali biće boljše,kod tebe sejo?:*
http://www.youtube.com/watch?v=_CPbbNexvUg
Jutroooo....
Hej Jezo :)
Šta si to postovao? Ne mogu videti na poslu...
Hej... Jedna legendarna pesma koju izvodi Mija Aleksic. Iz filma "Servisna stanica". Sta ima?
Ahaa :)
Evo laganica uživancija na poslu....još danas da dradim, pa sam slobodna do utorka :)
Šta ima kod tebe?
Dobar dan.
Kuma, manijače, kuma...
eh, kako mi nedostaje konstantno blejanje... kad god se ubacim nema nikog, ja onda odem na druge ćoškove, tamo se smorim pa mi više i nije do bleje...
Pa kad se ne trudiš da malo oživiš bleju.
Jbg, ne pušta me beba :)
E pa kako beba? Nadam se da je sve u redu, a i treba tako. :)
beba je super, svi smo super - jedino što se često budimo pa nam malo fali sna, ali smo svi veseli :)