Ma ja sam spavao možda od 4 do 9 ali poenta mi je samo da se ne probudim u 6 ujutru i da ne moram par sati da idem nigde, da sedim, pijem kafu i slušam muziku i kao nov sam. Ne moram da otčepim 10 satii spavanja....samo da je opušten dan...
razbudjujem se lagano ali sigurno posto smo sinoc ja i dragi buljili u ekran do ranih jutarnjih casova..sta on sa neta moze da iskopa kakve nebuloze i dokumentarce to svet nije video
Masem :)
Masem i ja što dolazim a i Staklenoj jer odlazi...razmaha se ja...
De ste ljudi, šta se radi?
ej, Đoni, de si? Ja ne radim danas, milinica bre!
Ni ja ne šljakam al je prijalo spavanje...jebo ono u šes' ustajanje svako jutro...zaboli mozak od toga...
Vi ste se lepo naspavali dok ja od 2 do 8 sam spavao.
Dva do 8 je super bre Matriks...ja toliko nisam spavao sigurno 15, 16 godina ;)
Aj da sam nešto uradio za to vreme koje obično spavam, ali tukidid.
ma ja poslednjih par meseci spavam dnevno u proseku 3,4 sata jbte...samo nedeljom spavam duže od 6 sati...
Ma ja sam spavao možda od 4 do 9 ali poenta mi je samo da se ne probudim u 6 ujutru i da ne moram par sati da idem nigde, da sedim, pijem kafu i slušam muziku i kao nov sam. Ne moram da otčepim 10 satii spavanja....samo da je opušten dan...
e, to!
Jebajga, ja tim nedostatkom spavanja ostajem bez snova...
ja sam onako,fino spavkalaŽ:)
:zev:
Idem do Kruza na prženice....
Eto me brzo nazad...
Des Maro...ruku na usta kad zevaš ;)
stavila,stavila,lololo!
prženice,mmm!prijatno đoni!
m jutar.. przenice? ne postite znaci?ccc :DDD
ja mislim da sam se sinoć slučajno omrsila,khm,ne znam kaj sad.još nisam jela.
sinoc se ne racuna :)))))))
heheh,evo,sad ću da smućkam neš za jelce:)
kaj mi ti radiš moliiiii?:)
razbudjujem se lagano ali sigurno posto smo sinoc ja i dragi buljili u ekran do ranih jutarnjih casova..sta on sa neta moze da iskopa kakve nebuloze i dokumentarce to svet nije video
ako,ako,ja volim tako da dočekam jutro,askoro uvek ga i dočekam,lolololo!
mada,nisam neš dugo spavala,glava me žigucka,ali sad ću da se razmrdam:)