Vala, i zaslužio si. Skriboman, 300 i nešto defki. Sad mi čudno, k'o sa selebritijem da delim slova ovde. :) Štaš dešava ovde? Čuo sam dima neki rekord za najdužu temu, pa reko da pripomognem.
Nije to ništa imam i 112 obrisanih :)
tema ima preko 17000 postova, polako je stiž+e onaj sportski kviz, ali to nije isto jer tamo postovi imaju po dve reči... ovo je najveća tema za zezanje na Vuki - uvek ima nekog :)
Inspiraciju za definiciju? Ja obično uzmem nešto autobiografsko pa ga malo "nakitim" da bude smešnije, a uvek imaš i večne teme seksa, golotinje, fore tipa "vrh riba mi dala, a meni se nije digao" i slično...
Brus, ti u top 100 upao! Čes-tit-ke! Kakoe?
eto, ide pomalo, hvala za čestitke, imao sam sreće :)
Inače sam skriboman, a najviše pišem kad sam nervozan - zadnjih dva meseca polažem ispite, pa ovde rešavam probleme :)
Vala, i zaslužio si. Skriboman, 300 i nešto defki. Sad mi čudno, k'o sa selebritijem da delim slova ovde. :) Štaš dešava ovde? Čuo sam dima neki rekord za najdužu temu, pa reko da pripomognem.
EDIT: hahahah, oboIca napisali skriboman. Telepatija, prijatelju.
Nije to ništa imam i 112 obrisanih :)
tema ima preko 17000 postova, polako je stiž+e onaj sportski kviz, ali to nije isto jer tamo postovi imaju po dve reči... ovo je najveća tema za zezanje na Vuki - uvek ima nekog :)
Vidim. Pa ajde da je isteramo onda. Tražim inspiraciju. Imaš li šta zudelit? :)
Inspiraciju za definiciju? Ja obično uzmem nešto autobiografsko pa ga malo "nakitim" da bude smešnije, a uvek imaš i večne teme seksa, golotinje, fore tipa "vrh riba mi dala, a meni se nije digao" i slično...
idem nešto da klopam pa da gledam TV, nešto sam se smorio danas... kuckamo se :)
Aje, aje :)
Blejim bleju...
Đes!
Đes Čoeče...Šta ima?
ulogovao sam se samo da vas pozdravim:)
Pozdrav i tebi :) Evo, mrzi me da spavam, pa sam ovde. Ša ima kod tebe, bolan?
Kakav jebitačan nadimak. TO, BRATE!
Olla!
:Helou:
da se zna kad sam ja ktitor hahaha!
gledao danas ovaj crtać, pa rekoh,ajd malo:)
Co bre, dobrodosao nazad u sektu ;D
Zete, novi nadimak ARCI!!!!!2
Jezo, sta ima? Ja jos cekam disk sa posvetom ;)
Hvala, hvala.