Jebote, sad čitam neke postove i moram da uputim veliko izvinjenje Nidži za neodgovaranje na pitanja. Bagovao mi je sajt, jedva sam uspeo da odgovorim i Bruce-u, stvarno nisam video postove.
Nidžo, srpski je još uvek službeni jezik u Srbalja :) Sad sam listao malo temu, i video da si bio tu kad smo Bruce i ja "pričali". Izvinjavam se zato što ti nisam odgovorio na postove, čak se nisam ni javio. Jebavao me je sajt, to je razlog.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
svastik, ja nikad nisam bio ARCHER, ja sam PANDAN!
Pa gde si bre do sad Co? Zaboravio svoje sektase, m? ;D
Hahaha dobro zete, onda nik PANDANISE! ;)
Gde mi je sestriks?
u svastik, ne smem da ti kažem:)
Ma nesam, nego sam negde zaturio link od teme, i nisam bio nešto na vukajliji, al evo me. Jel su patke još tu?
Zete, opet si je zakljucao na tavan medj vinjaci ;D
Nisi mogao bolji da izabereš, mnogo jaka fora.
Đes Ella...Pa, još nije počelo lišće da opada :)
Pa tu smo Co...ona stara postava je tu. Ne damo se, ne damo da zamre tema :)
Au Jezo, pa ko to da doceka....koliko ste pesama uradili?
5. Finansije nas malo zajebavaju, ali ćemo srediti to.
Napokon da vas vidim aktivne.
A tih 5 mogu negde da se cuju ili jos uvek ne?
O djes Matriks? :)
Evo se aktivirali malo :)
Gledao sam TV, a na treningu sjebao mišić, jebena špaga.
Ne još, Ella. Mislim da ne bi bilo baš pametno da ih pustimo :)
Pozdrav, Nidžo.
Pa dobro onda Jezo, strpljivo cu cekati da ih pustite u promet :)
A stvarno jedva cekam da cujem....
Ček da premotam par strana unazad pa ću nastaviti konverzaciju sa vama.
Jebote, sad čitam neke postove i moram da uputim veliko izvinjenje Nidži za neodgovaranje na pitanja. Bagovao mi je sajt, jedva sam uspeo da odgovorim i Bruce-u, stvarno nisam video postove.
Jez, what the hell man?
Nidžo, srpski je još uvek službeni jezik u Srbalja :) Sad sam listao malo temu, i video da si bio tu kad smo Bruce i ja "pričali". Izvinjavam se zato što ti nisam odgovorio na postove, čak se nisam ni javio. Jebavao me je sajt, to je razlog.