Jebote, sad čitam neke postove i moram da uputim veliko izvinjenje Nidži za neodgovaranje na pitanja. Bagovao mi je sajt, jedva sam uspeo da odgovorim i Bruce-u, stvarno nisam video postove.
Nidžo, srpski je još uvek službeni jezik u Srbalja :) Sad sam listao malo temu, i video da si bio tu kad smo Bruce i ja "pričali". Izvinjavam se zato što ti nisam odgovorio na postove, čak se nisam ni javio. Jebavao me je sajt, to je razlog.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
svastik, ja nikad nisam bio ARCHER, ja sam PANDAN!
Pa gde si bre do sad Co? Zaboravio svoje sektase, m? ;D
Hahaha dobro zete, onda nik PANDANISE! ;)
Gde mi je sestriks?
u svastik, ne smem da ti kažem:)
Ma nesam, nego sam negde zaturio link od teme, i nisam bio nešto na vukajliji, al evo me. Jel su patke još tu?
Zete, opet si je zakljucao na tavan medj vinjaci ;D
Nisi mogao bolji da izabereš, mnogo jaka fora.
Đes Ella...Pa, još nije počelo lišće da opada :)
Pa tu smo Co...ona stara postava je tu. Ne damo se, ne damo da zamre tema :)
Au Jezo, pa ko to da doceka....koliko ste pesama uradili?
5. Finansije nas malo zajebavaju, ali ćemo srediti to.
Napokon da vas vidim aktivne.
A tih 5 mogu negde da se cuju ili jos uvek ne?
O djes Matriks? :)
Evo se aktivirali malo :)
Gledao sam TV, a na treningu sjebao mišić, jebena špaga.
Ne još, Ella. Mislim da ne bi bilo baš pametno da ih pustimo :)
Pozdrav, Nidžo.
Pa dobro onda Jezo, strpljivo cu cekati da ih pustite u promet :)
A stvarno jedva cekam da cujem....
Ček da premotam par strana unazad pa ću nastaviti konverzaciju sa vama.
Jebote, sad čitam neke postove i moram da uputim veliko izvinjenje Nidži za neodgovaranje na pitanja. Bagovao mi je sajt, jedva sam uspeo da odgovorim i Bruce-u, stvarno nisam video postove.
Jez, what the hell man?
Nidžo, srpski je još uvek službeni jezik u Srbalja :) Sad sam listao malo temu, i video da si bio tu kad smo Bruce i ja "pričali". Izvinjavam se zato što ti nisam odgovorio na postove, čak se nisam ni javio. Jebavao me je sajt, to je razlog.