Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Оу, ноу! Напиши мени један за исплату! :)

'Си вид'о првих пар страна нових деф.? Који ужас, јеботе. Сад знам што више и не читам нове.

2. Enter spejs, enter spejs...da li se čujemo?

3. Да, ентер, сенд, рисив.

'Де си, курааајберкице?!?!? :)

4. Ejo me džaftaaarkice :)
    Radiš, a? Opet te maltretiraju u sred petka?

5. Ма, да. ЂЂЂУБРАД111 НЕЋУ ДА РАДИМ!!!"121

:(((( зашто, зашто баш јааааа.........

Има л' чега новога, излазиш негде сутра?

6. ĐUUUUBRAD, NEGO ŠTA!!!!121!!! SVE TO TREBA ZA NOGE I O ZID!!!112

Pa nem' niš' novoga, malo se Jopet "piknikovalo" juče, a pao je dogovor i za sutraST :)
    Će se gledamo sutra na neka pićAnca?

7. Јохохо, много се нешто ту пикникује! Нисте ви Енглези, 'наш!?"!?"?!?"

Па, ваљда да хоћемо, требало би, да, хоћемо, такав је договор. С тим што мораш да понесеш купаће гаће, из једног дела и крему за сунчање.

8. A šta ćemo kad volEmo piknikCi.

Kupaće gaće boga ti??? Ma hajde molim te, ja i kad se skidam, skidam se u one muške dugačke gaće, što imaju onu rupu za tukija napred. A znaš kako mi lepo stoje ;D

9. A znaš kako mi lepo stoje gaće, što imaju onu rupu za tukija napred.

Ovo se zove izvlačenje iz konteksta... :)))

10. Ју, ју, ју! Срам те било! "Туки"? Шта је то? Знам да је срам, ал' не знам тачан одговор.

Ја носим један део, са карнерима. И мажем се зејтином. То је хот.

11. Ovo se zove izvlačenje iz konteksta... :)))

Hahahahhaha sram te bilo....mada, dobro, može i tako, nije lošO ;D

12. To je kad čovek ima sto kuraca na pameti, negde moraju da mu izbiju pa makar na čelo...
    Imam do sutra popodne toliko obaveza da sam blokirao i ne mogu ni jednu da započnem...

13. 'Си вид'о првих пар страна нових деф.? Који ужас, јеботе. Сад знам што више и не читам нове.

Ja postujem oko ponoći, tad su klinci na spavanju pa je bistrije... mada mi se omakne i jutrom, umesto jutarnje - ali su obično sranje...

14. Ју, ју, ју! Срам те било! "Туки"? Шта је то? Знам да је срам, ал' не знам тачан одговор.

To ti je sestro slatka jedna maaaala (ako je velika, tim bolje) naprava, koja služi da nas žeMske prebaci iz jedne dimenzije u drugu. Čak neki noviji modeli imaju u sebi opciju za vremeplov. Vrlo korisna stvar ;D

Ја носим један део, са карнерима. И мажем се зејтином. То је хот.

Samo neka ti na umu bude da guzove moraš dobro da namažeš, oni znaju strašno da pocrvene bez zejtina, "Sunce" zejtina ;)

15. Brus bre, pa ti kada god napišeš defku, ona je vrhunska...stvarno pišeš sve zvoni, svaka ti čast!

16. Мажем гузове редовно, трљам из све снаге, рек'о ми неко да то ваља, против целулита. Мало зејтина, мало зелене салате и пилетине.

To ti je sestro slatka jedna maaaala (ako je velika, tim bolje) naprava, koja služi da nas žeMske prebaci iz jedne dimenzije u drugu. Čak neki noviji modeli imaju u sebi opciju za vremeplov. Vrlo korisna stvar ;D

Хм......... Овај, надам се да ћу и ја једног дана да добијем те гаће за тај времеплов.

17. hvala na komplimentu Ella, mada je istina nešto drugačija, ovih "jutarnjih" imam 120 na groblju... otprilike svaka četvrta mi je golo sranje...

nekad imam inspiraciju, ali mi nedostaje realizacija pa otkinem neku nedovršenu glupost - jedino što to brzo otpratim pa sklonim da ne smeta u CV-ju :))

18. Мало зејтина, мало зелене салате и пилетине.

I malo bibera staviš u sve to, da dođe kao piling ;)

19. Pa dobro Brus, ali bez obzira, baš dobre defke bacaš. Sviđa mi se mnogo tvoj stil pisanja, što u telu defke uvek pišeš onako ozbiljno, kao da sam na Vujakliji, a ne Vukajliji, a onda se u primeru otkinem od smeha :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.