o dzaftaroOoO ni tebe bas nesto nije bilo! dze si zeno!?
Matrix danas je bezbedno ici u postu nije isplata nikakva slobodno pohitaj nece biti hordi razjarenih baka :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
jutro dobro... zdra'o spavali...
Jutro buri :)
Kude si?
e'o ustado, pa malo problejim ođe dok ne odem uzeti sebi doručak...
ti?
Bole te brige, tebi jutro, a meni skoro već podne....jebem ti pos'o kad ustaješ u 5:20...PU!!!
A kakav doručak? Kakav doručak? Kakav doručaaaaak? ;)))
ma nemam pojma... treb'o bi nešto spremiti, al mi mrsko... najbolje da popijem pivo, jer kažu jednapiva = troje jaja :)
ja sam onda već smazao 12 jaja :( nije čudo što sam deb`o...
imamo neki rođendančić, slavi domar škole... svi otišli da puše, a meni ostavili da čuvam pivo i meze...
Ola ćikitas
heloooooooo :)
Ola Moli, komo es tas?
Valjda je tako.
'Ello.
Haj.
jeste -tako -tako :) evo dobro sam oporavljam se nesto sam zadnjih dana ginula u nocnom zivotu ... dej ste vi ?
Ja izvan kuce, pa idem za par minuta u postu.
МОЛИ БЛЕЈАЧИЦЕ :))) откад те не видО! :)
o dzaftaroOoO ni tebe bas nesto nije bilo! dze si zeno!?
Matrix danas je bezbedno ici u postu nije isplata nikakva slobodno pohitaj nece biti hordi razjarenih baka :)
Sluša neko dabstep?
Moli, ja sam ktitor placao iskljucivo uplatnicom, samo neko govno mi sad uplatilo, pa koristim priliku.
Co ja to slusam ponekad ima dobrih stvari.
Matrix bitno je da je situcaija bezbedna jer 6,7,8 i 20,21,22 su kriticni posta dani !
To ne vazi kod mene, svaki dan je krizni dan.
Моли, па мене буде изјутра, ретко сам ту у ноћним сатима. Тада хрчем. Много :)))