Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ima li koga ?
Има ја дошо сад ћао где си ти.
Evo ja sad došo, šta se radi ?
Е таман и ја дошо опет. Ево покушавам да ставим што више трешања у уста. За сада 23. Ша има код тебе?
Evo pokušavam da ispušim kutiju za sat vremena.. Za sada 9 cigara :D
Кад си почео? Ја сам две од јутрос. Трешње ми одвукоше пажњу. Чим се наједем, одо воде да пијем. Занима ме да ли се баш баш увек добија пролив од тога. :)
Qrac ne može počeo sam nedje od pola 11.. Najjači je osećaj kad kenjaš a pre toga si jeo trešnje sa sve košpicama. Rafal u WC šolji :D
Е па јебига, ниси успео онда. Давно ти је прошло пола 11. ;) Најјаче је када се претходно наједеш феферона. Ватрена проливчина. ;))
Ne jedme feferone pa nisam nikad to osetio.. Imal kiše kod tebe ? Saće kod mene, a konto sam na zenba da se kupam sa ciganima..
Не бих ти препоручио да пробаш. :) Има, набијем је. Час оће, час неће. Таман кад сам хтео да идем на мост да скачем, време се сјебе. До курца.
Deste!
Zahtevam da neko podrži moje prisustvo ovde i da mi se pridruži u bleji!
Придружујем ти се!
b
sta ima
ста нема
:ulazi na vrata: Good moaning.
:избацује га напоље: Go study, funny kid!
:ulazi opet sa pištoljem: You go study, Sir.
Ima li nekog?