sad je kratka...i jos sam se sam sisao...drugi put u zivotu da se sisam sam...sad nije toliko lose,prosli put sam imao frizuru ko rastko nemanjic kad sam se sam sisao
pa,kako ti stoji?lolo.
prs'o mi komp,a ne smem sad ovako izzuzetna da ga diram,
možda pogoršam.ja par puta skratila šiške i tak',ali nemam taj običaj,
obično napravim pičvajz:3
dobro mi stoji,mada gotivim da se zapustim,al leto je,vrucincine,pa smeta...ali necu se vise sam sisati,bolje je,nije to za mene...zamalo da se unakazim ko prosli put,3 sata mi je trebalo
si blagosiljao?lolo
ja sam jednom šiške krajcovala iha,a jednom se i voskom na brzaka unakazih,imala sam opekotinu u obliku duha-zvah je - aladin.ahaha.
ja sam se danas posekao dok sam se brijao...standardno...cudno mi je kad se obrijem i osisam nakon 100 godina,vidim sebe onako kako se dugo nisam video...ali robinson kruso stajl je bio gotivniji
ja stavio insepsn da gledam,stigao do pola,rekao da svratim na vuku i nastavim...a komp iritirajuce zuji pa mi smeta dok gledam,dodje mi da ba bacim o zid
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ohoj:3
oj,sta se radi
evo me,dovukoh se iz grada,izmešah se:3
ako...ja se konacno osisao i obrijao,ne licim na sebe
ooo,pa lepo,kolika je sad kosica?
sad je kratka...i jos sam se sam sisao...drugi put u zivotu da se sisam sam...sad nije toliko lose,prosli put sam imao frizuru ko rastko nemanjic kad sam se sam sisao
pa,kako ti stoji?lolo.
prs'o mi komp,a ne smem sad ovako izzuzetna da ga diram,
možda pogoršam.ja par puta skratila šiške i tak',ali nemam taj običaj,
obično napravim pičvajz:3
dobro mi stoji,mada gotivim da se zapustim,al leto je,vrucincine,pa smeta...ali necu se vise sam sisati,bolje je,nije to za mene...zamalo da se unakazim ko prosli put,3 sata mi je trebalo
ja sam uvek to uzimala u nekim trenucima kad nije bilo vreme za to i kao na brzaka i kad vidim kako je ispalo...:3
sad puštam kosu.
ja kad sam na brzaka 2007 izgledao sam ko sveti sava :)
si blagosiljao?lolo
ja sam jednom šiške krajcovala iha,a jednom se i voskom na brzaka unakazih,imala sam opekotinu u obliku duha-zvah je - aladin.ahaha.
lol,jos i ime dade opekotini :)...
mhm,sad se više ne vidi,dobro je:3
sad tu imam hindu pauna,lolo
EDIT:prošlo je.
ja sam se danas posekao dok sam se brijao...standardno...cudno mi je kad se obrijem i osisam nakon 100 godina,vidim sebe onako kako se dugo nisam video...ali robinson kruso stajl je bio gotivniji
ee,ćuti,ovo je pozitivni pomak,lolo
ja sam već malo maslačak,sreća,pa bradu nemam:3
ali najjace je sto sam se osisao i obrijao i vratio se na komp,hahhahaha
sredio se za blejanje na netu...
haha,ja trebalo i do bg-a,da se provozam,blabla i unakazila se i došla kući.mislim oke mi je da se razvlačim i gledam film,usporih se.
ja stavio insepsn da gledam,stigao do pola,rekao da svratim na vuku i nastavim...a komp iritirajuce zuji pa mi smeta dok gledam,dodje mi da ba bacim o zid
moj jedan se unakazio virusima,sad sam kod burazera na kompu,pfff.insepšn nemah živaca da gledam.jbt koliko je zahladnelo.