Kvaksonska loža - Moćne patke

1. problem je upasti tamo...treba da se probijem medju stotine strebera u konkurenciji koji uce po ceo dan...znas da je matematicka poznata po streberima,tamo su najvece strebercine od svih skoli i fakseva...zamisli mene medju njima hahahaha...ima da ih pokvarim samo tako...ako nekim cudom upadnem

2. ma,ako si se na to istripovao guraj...vredi.šta te briga za štrebke ekipu:3

3. izvescu ih na pogresan put :)

4. ma,gledaj ti svoj put:3

5. u astronomiji cu biti bolji od svih,garantovano...a u ostalim predmetima ocaj...pogotovo u matematikama horor

6. moraš zarad onog što voliš da preturiš preko glave i ono što ne voliš.

7. kad bi samo bila astronomija na nekom drugom faksu...na bilo kom drugom,makar i masinskom...matematicki je poslednji fakultet koji sam mislio da cu upisati,ili koji bi hteo upisati...prvo cu videti da li ima negde drugde astronomija,ako nema,onda jebiga,bice matematicki...ali nije mi jasno zasto nema astronomski fakultet...svakavi imaju,samo taj nema u pm

8. raspitaj se lepo,ali ne mož' u toj sferi da ne prežvaćeš i matematiku,jeba ga mora se.

9. smorio sam se zbog toga...prokleta matematika,znam da pakao ne postoji,ali bi voleo da postoji samo da u njemu gori onaj ko je izmislio matematiku

10. i ja je ne volim i što dalje,ali uvek te bar deo nečeg vezan za ono što mrziš kroz školovanje dočeka,kao mene ta ekonomija,jeba ga i to sve 4.ali preturi se sve,pa posle ti ostane ono-e,ovo sam sam odradio za sebe!

11. nisam jos ni poceo,a vec jedva cekam da zavrsim s tim samo zbog mate...a onda pravac NASA...ozbiljno

12. hahaah,ludaku!e,ja već kljucam polako,bilo bi pametno da zabodem malo i odspijem:3

13. da se komiras...aj ja cu nastaviti s onim filmom

14. idem ja da se uvijem,u sobi tmn fino,'ladno,možda i pustim malko neki film i ja da me uspava:3

15. aj...laku noc...lako jutro lol

16. lako ti bilo jutro:3

17. Љубим вас све :*

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.