realno...to je cak i bolje od fizike...ma citacu ja,nije mi problem,u srednoj sam imao keceve iz svega,ali samo zato jer me nije interesovalo...ovo me interesuje,pa mi nije problem da ucim,sta vise,gotivim nauciti nesto novo iz toga
matematika zesce smara...za svaki ispit iz mate isao sam na casove i ti casovi i mata su toliko ubijali u pojam,da sam rekao sebi da ako budem nesto upisivao neki faks,da obavezno ne sme imati matu kao jedan od predmeta
aha i ja isto,pa mi zavukli sa ekonomijom sve 4 godine...
Koji kanal :)
Ali s obzirom da je astromomski smer samo na matematickom i ako ja to upisem,imacu verovatno vise vrsta matematike i to valjda 6,7...a to zvuci kao pakao...ali nema veze,ima da odem tamo da navucem one strebere iz matematicke na drogu
šta s' mislio?
u nekoj turistickoj agenciji...imam diplomu srednje turisticke,pa bi mogao,iako ne znam nista o tome,lol
turistički duvač,lolo
mada mi nije to plan za buducnost...planiram da se bavim astronomijom
u kom smislu?
proucavanje nebeskih tela,astrofizika,duboki svemir,kvantna fizika,itd...
o,pa baci se na čitanje ondak:3
preporučujem i filozofiju i kosmogonije pod ruku s fizikom,lolo
realno...to je cak i bolje od fizike...ma citacu ja,nije mi problem,u srednoj sam imao keceve iz svega,ali samo zato jer me nije interesovalo...ovo me interesuje,pa mi nije problem da ucim,sta vise,gotivim nauciti nesto novo iz toga
baš sad to i čitam ponovo,tj. delove,kulj dođe.
:3
kako ne...meni je svemir najkulja stvar...i toliko malo se zna o njemu,a toliko mnogo toga ima sto tek treba da se sazna
jede mi se sladoled,sad kad zamislih mlečni put.
ja sam morala i da crtam neke po filozofima skuce kosmosa za ispit.kulj bilo.
a ti studiras to?
kako se zov fakultet za astronomiju...ja sam cuo da ima samo na matematickom smer
pa,da,mislim i ja da ima tamo samo.ali za to ti treba dosta matematike,fizike dobre i astronomija iz treće srednje čini mi se,da uđeš lepo u štos.
astronomiju cu da pokidam,fiziku mogao bi,a matematiku tesko...
pa i meni tako išlo.fiziku uvek volela,matematika smara.
matematika zesce smara...za svaki ispit iz mate isao sam na casove i ti casovi i mata su toliko ubijali u pojam,da sam rekao sebi da ako budem nesto upisivao neki faks,da obavezno ne sme imati matu kao jedan od predmeta
i ja isto...a kad sednem da odradim sama,odradim ja super,ali nemam interesovanja uopšte za to i ne volim i preko kurca je.
aha i ja isto,pa mi zavukli sa ekonomijom sve 4 godine...
http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7PjE
Koji kanal :)
Ali s obzirom da je astromomski smer samo na matematickom i ako ja to upisem,imacu verovatno vise vrsta matematike i to valjda 6,7...a to zvuci kao pakao...ali nema veze,ima da odem tamo da navucem one strebere iz matematicke na drogu
idi,probaj,ja sam i stvari koje mrzim odrađivala i to veoma dobro,u četvrtoj imah 10 iz ekonomije,hahaah.jbg,rutina i cepaj.