Kvaksonska loža - Moćne patke

1. E ljudi a malo da se vrati bleja?

2. E ljudi a malo da se vrati bleja?

ПОДРЖАВАМ !!! Вратимо се блеји, ко год он биЈо !!!

3. Baš bezveze, stigosmo dovde, a nismo u stanju da izguramo do hiljadarke. PU!

4. e nije nego . :))

5. Dal je moguće, da si me zaboravila, dal je moguće, da si drugog poljubila, dal je moguće....

6. Mraće opet da se aktivira ovo mesto. Prvo, ovde su mi najlepše uspomene na Vukajlijaške početke a i ovde smo se mnogo lepo sprdali. Samo ću da pošeljem nekom moderatoru da promeni ime u "Kvaksonska Loža - Moćne Patke" i da krenemo mi ponovo da plivamo ovuda. Nadam se da ćemo se opet skupiti svi ovde.
    KVAAAAAAAAAK

7. Vidim niko ni da opsuje ideju :)))

8. Pa ja ću sam da blejim u jezercetu, koje je sada ćošak ali podneo sam peticiju za promenu teme i ako treba, sam ću da se kupam tu.....

9. Ау, ово је ладно било неактивно скоро месец дана..

10. Da bre Buks, moraćemo opet da aktiviramo jezerce malo :)))

11. Више нико не долази ни мајку да нам опсује..

12. Samo čekam da se promeni ime teme u našu staru i onda ću ako treba sam ovde da postujem i plivam po jezercetu i to leđno i onako izbacujem u slapovima vodu iz kljuna :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.