Mraće opet da se aktivira ovo mesto. Prvo, ovde su mi najlepše uspomene na Vukajlijaške početke a i ovde smo se mnogo lepo sprdali. Samo ću da pošeljem nekom moderatoru da promeni ime u "Kvaksonska Loža - Moćne Patke" i da krenemo mi ponovo da plivamo ovuda. Nadam se da ćemo se opet skupiti svi ovde.
KVAAAAAAAAAK
Samo čekam da se promeni ime teme u našu staru i onda ću ako treba sam ovde da postujem i plivam po jezercetu i to leđno i onako izbacujem u slapovima vodu iz kljuna :)))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
SLEJA?
bleja, itekako
no koj kurac!
Poskupeli orasi!
E ljudi a malo da se vrati bleja?
ПОДРЖАВАМ !!! Вратимо се блеји, ко год он биЈо !!!
Baš bezveze, stigosmo dovde, a nismo u stanju da izguramo do hiljadarke. PU!
.
e nije nego . :))
:P
Dal je moguće, da si me zaboravila, dal je moguće, da si drugog poljubila, dal je moguće....
Jeste. :P
Mraće opet da se aktivira ovo mesto. Prvo, ovde su mi najlepše uspomene na Vukajlijaške početke a i ovde smo se mnogo lepo sprdali. Samo ću da pošeljem nekom moderatoru da promeni ime u "Kvaksonska Loža - Moćne Patke" i da krenemo mi ponovo da plivamo ovuda. Nadam se da ćemo se opet skupiti svi ovde.
KVAAAAAAAAAK
Vidim niko ni da opsuje ideju :)))
Pa ja ću sam da blejim u jezercetu, koje je sada ćošak ali podneo sam peticiju za promenu teme i ako treba, sam ću da se kupam tu.....
Ау, ово је ладно било неактивно скоро месец дана..
Da bre Buks, moraćemo opet da aktiviramo jezerce malo :)))
Више нико не долази ни мајку да нам опсује..
Ајмо Јово наново!
http://www.cannabis-seeds.co.uk/product_images/338/thumbs/1/ultra-skunk-feminized.jpg
Samo čekam da se promeni ime teme u našu staru i onda ću ako treba sam ovde da postujem i plivam po jezercetu i to leđno i onako izbacujem u slapovima vodu iz kljuna :)))