Ma na šljaci sam, pa sam malo upao da odmorim mozak koji minut, napišem Eli neku poruku i tako pročitam koju defku.
Poslao sam Lullaby poruku da vrati ime teme pa valjda će da uradi. A i taman da se polako ljudi vraćaju. 1000 strana mora da padne.
Pa nema veze, blejimo nas dvojica, sprdamo se, šta nas briga. A hoće sigurno, vratiće se, nego misle da je neaktivna tema....čim vide eto njih...
Odoh malo da šljakam, pa ću nazad da se bućnem :)))
E tako sada je opet jezerce i nešto sam mnogo srećan što je tako pa makar i sam blejao ovde. Nego gde su nam oni znakovi pataka što smo furali na avataru?
Ako ima neko neka baci ovde da ih opet zakačimo. Mnogo smo se raštrkali po sajtu a nekada smo se baš fino ovde brćkali.
Odlično, imaćemo opet grbove. Inače Lullaby mi je rekla da je podsetim za koji dan pa će skinuti ono bleja na ćošku tako da ćemo samo biti Kvaksonska Loža - Moćne Patke.....kao nekada....
:buć:
Dobro jutro :))))
Добро јутро, добри човече!
Ej Buksno, kako je na poslu, jel imaš puno posla?
Mene izubijaše danas. Jebo onog ko izmisli da se na poslu radi.
Нема нешто пуно, само улете одједном са захтевима па не знам 'де бијем.
Ш'а има?
Ma na šljaci sam, pa sam malo upao da odmorim mozak koji minut, napišem Eli neku poruku i tako pročitam koju defku.
Poslao sam Lullaby poruku da vrati ime teme pa valjda će da uradi. A i taman da se polako ljudi vraćaju. 1000 strana mora da padne.
Виш да неће нико да се врати.
Pa nema veze, blejimo nas dvojica, sprdamo se, šta nas briga. A hoće sigurno, vratiće se, nego misle da je neaktivna tema....čim vide eto njih...
Odoh malo da šljakam, pa ću nazad da se bućnem :)))
Ае
Nego nikako da se promeni ovo u jezerce ponovo. Ja ću opet da tutnem onu patku na avatar, majke mi.
E tako sada je opet jezerce i nešto sam mnogo srećan što je tako pa makar i sam blejao ovde. Nego gde su nam oni znakovi pataka što smo furali na avataru?
Ako ima neko neka baci ovde da ih opet zakačimo. Mnogo smo se raštrkali po sajtu a nekada smo se baš fino ovde brćkali.
Ја појма немам ко оно има.. Тешко да је ико сачувао..
Aj pa laku noć patke i da nas sutra bude više u jezercetu i možda uskoro i stara banda na okupu ;)))))
Ohoho, pa gde ste? :)
:buć:
Dobro jutro patke....šta se radi?
http://www.youtube.com/watch?v=CMU2NwaaXEA
Kako bre niko nije sačuvao...pa ko je pravio te grbove i ambleme? :)
Postovaću ih kada dođem kući s' posla.
Inače?
Odlično, imaćemo opet grbove. Inače Lullaby mi je rekla da je podsetim za koji dan pa će skinuti ono bleja na ćošku tako da ćemo samo biti Kvaksonska Loža - Moćne Patke.....kao nekada....
hahahhah e ovo nisam videla ranije ;D
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/421972589/Hot_sale_sexy_duck_underwear_elastic_for.jpg
hehehe kupujem ti ovo dušo na godišnjicu :))))
Ало!
KO KUCA?!!!11!