Kvaksonska loža - Moćne patke

1. slabi ste:)

Ma jel me zajebavaš? ;)))

2. sestriks,tu sam i tamo,na četu odmaram mozak,tražim dragulje od defki,čavrljam.gde vi ispariste posle patki?

3. gde vi ispariste posle patki?

Pa nigde posebno. PVT, čitanje defki, komentarisanje i to ti je to...
    Baš se nekako pogubismo svi.

4. pogubiše se patkice,ali eto,sad se okupismo agen:3
    gde je đonika?

5. Đonika je na poslu, nešto ga baš urnišu da radi. Čuli se telefonom...jedno sto puta od jutros :)

6. Џони јес био на Партизан - Хајдук?

Nisam Džankee. Ja podržavam Pravu priču i ne idem dok se ne reši.
    http://www.youtube.com/watch?v=gh5A3VW_uEk

7. Što mi je drago što ste se okupili svi ovde ponovo. Naravno ima tu još pataka što trebaju da se vrate u jato :)))

8. slabi ste:)

Stani pašo jel me zezaš ili stvarno imate više od 627 strana?

9. Какву праву причу?

10. Stani pašo jel me zezaš ili stvarno imate više od 627 strana?

pa pazi 'vako...ne znam koliko tačno strana imamo,ali smo za svaki dan od početka marta pa do pre nedelju-dve, otvarali nov pvt, pa imali po 15 strana u proseku:))

11. Какву праву причу?

Pa pogledaj spot što sam okačio Džankee.

12. pa pazi 'vako...ne znam koliko tačno strana imamo,ali smo za svaki dan od početka marta pa do pre nedelju-dve, otvarali nov pvt, pa imali po 15 strana u proseku:))

'bem li ga, ko će to računati sada, ali sigurno je prilično surov PVT :))))
    Nego što mi nešto drago što se polako opet okupljamo.
    Ovde smo svi nekako bili nepoznati u početku ili slabije poznati autori a sada smo svi neke njuške na sajtu :)))

13. Ne, mislim da je ovo najveća tema na sajtu :)

Negative, Sportski kviz je mnogo veći. Inače, stalno sam bio ovde sa fona pa nisam mogao da se ulogujem zbog svojih sigurnosnih razloga ( čitajte, sjebao sam nik ćirilicom). :P

14. Спортски квиз је већи. Мада, да неки постови нису обрисани (једно 300 страна сигурно), јебали би много више него сад...

15. Nema veze, popunićmo to, a odraćemo mi i taj sportski kviz.
    Des Matrikse, dobrodoš'o nazad međ patke.

16. popunićmo to, a odraćemo mi i taj sportski kviz.

Džoni, oni vode 1217:940 stranica i to bez spema, teorije nema. Za dobrodošlicu 'nači hvala kategorije veliko.

17. Оће неко да га оплодим? Нешто сам у елементу за плођење данас..

18. Шта је пичке, посрали се, а? лолололололо

19. Majku mu, moram ovde ćešće da budem, nikad ništa ne mogu da pohvatam. :)

Inače Lullaby mi je rekla da je podsetim za koji dan pa će skinuti ono bleja na ćošku tako da ćemo samo biti Kvaksonska Loža - Moćne Patke.....kao nekada....

Super :) Sad ću da vidim imam li grb negde u kompu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.