Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Super :) Sad ću da vidim imam li grb negde u kompu.

Pogledaj, mada čini mi se da Ela ima isto, pa će okačiti večeras.
    DUCKS ARE BACK.
    I Buksno sporije vozi kod škole, nemoj da divljaš onako lololololo

2. Nemam. :( Skroz sam zaboravio da sam formatirao, samo sam neke najbitnije stvari sačuvao. Jbg. :/

3. Nema veze, mislim da Ela ima, videćemo kad dođe.

4. I Buksno sporije vozi kod škole, nemoj da divljaš onako lololololo

лолололололо тражијо сам ове ментоле, играли негде фудбал па реко да нису на школском да видим

5. pojma nemate bre, ja sačuvao sve živo - BUAHHAHAHHAHAHA :)))

6. e jebiga, 15 dana me nema na sajtu dok vi ovde plivate, prvi dan dođem da kvaknem, čak nađem i stari navatar i nema nikog... što me sere ovaj septembar u pičku materinu...

7. AAAAAAAAAAAAAAAAA Brus....šokirala sam se!!! To je ta slika na avataru! Nisam je videla sto godina! :)

8. pojma nemate bre, ja sačuvao sve živo

I ja sam. :P

9. Matriks i ja smo čuvali jezero danima... on više od mene doduše :)

EDIT: mnogo mi je nedostajalo jezero, mnogo...

10. Sad ja moram da idem, kvakćemo se kasnije

11. Zalepila sam i ja grb....doduše, malo sam napravila transparentno, da bude u skladu sa slikom :)

12. Matriks i ja smo čuvali jezero danima... on više od mene doduše :)

Ja još imam i bukmarkovane postove jezerceta, odakle počinju i gde im je kraj. Sad brišem taj što je bio za kraj. :D

13. Jašta! Nema kraja jezeru dok god budemo mogli da mrdamo prstima po tastaturi ;)

14. Ju, već sad podseća na stare dane kada je non stop neko postovao MALOPRE! :D

15. A daaa. Jebote, kad se setim kakva je ovde gužva bila vazda! Tukli smo se za reč ;)

16. Ih, ni Cigani protiv Kineza na pijacama nam nisu bili ravni.

Evo malo da se kurčim sa mojom pozadinom Vuke. http://awesomewallpapers.files.wordpress.com/2009/07/wood-black-1440x900-21.jpg

17. Slična i moja pozadina...samo što je skroz siva ;D
    Ma isprobavala ja silne neke pozadine ovde, svakakve slike stavljala, ali mi nekako uvek budu nečitka slova, pa se bečim u monitor.

18. Vratio stari nick i avatar. :) Hvala za grb, Ella. KVAKS FOREVER!

19. Ooo peki, sad si opet onaj stari ti :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.