Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pogledaj, mada čini mi se da Ela ima isto, pa će okačiti večeras.
DUCKS ARE BACK.
I Buksno sporije vozi kod škole, nemoj da divljaš onako lololololo
Nemam. :( Skroz sam zaboravio da sam formatirao, samo sam neke najbitnije stvari sačuvao. Jbg. :/
Nema veze, mislim da Ela ima, videćemo kad dođe.
OPAAAAA!!!!
http://img155.imageshack.us/img155/4372/99632750.png
лолололололо тражијо сам ове ментоле, играли негде фудбал па реко да нису на школском да видим
pojma nemate bre, ja sačuvao sve živo - BUAHHAHAHHAHAHA :)))
e jebiga, 15 dana me nema na sajtu dok vi ovde plivate, prvi dan dođem da kvaknem, čak nađem i stari navatar i nema nikog... što me sere ovaj septembar u pičku materinu...
AAAAAAAAAAAAAAAAA Brus....šokirala sam se!!! To je ta slika na avataru! Nisam je videla sto godina! :)
I ja sam. :P
Matriks i ja smo čuvali jezero danima... on više od mene doduše :)
EDIT: mnogo mi je nedostajalo jezero, mnogo...
Sad ja moram da idem, kvakćemo se kasnije
Zalepila sam i ja grb....doduše, malo sam napravila transparentno, da bude u skladu sa slikom :)
Ja još imam i bukmarkovane postove jezerceta, odakle počinju i gde im je kraj. Sad brišem taj što je bio za kraj. :D
Jašta! Nema kraja jezeru dok god budemo mogli da mrdamo prstima po tastaturi ;)
Ju, već sad podseća na stare dane kada je non stop neko postovao MALOPRE! :D
A daaa. Jebote, kad se setim kakva je ovde gužva bila vazda! Tukli smo se za reč ;)
Ih, ni Cigani protiv Kineza na pijacama nam nisu bili ravni.
Evo malo da se kurčim sa mojom pozadinom Vuke. http://awesomewallpapers.files.wordpress.com/2009/07/wood-black-1440x900-21.jpg
Slična i moja pozadina...samo što je skroz siva ;D
Ma isprobavala ja silne neke pozadine ovde, svakakve slike stavljala, ali mi nekako uvek budu nečitka slova, pa se bečim u monitor.
Vratio stari nick i avatar. :) Hvala za grb, Ella. KVAKS FOREVER!
Ooo peki, sad si opet onaj stari ti :)