Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Јебем. Џонсоне идемо у суботу?

Idem na svadbu kod Kumova Buksno, jbg.....

2. цццццццццццццццццццццццц

3. Jeo pizzu, fak jea! :)

4. Mrzim svadbe!!! Msm one klasične, tradicionalne. Sa sarmama, svinjskim glavama, harmonikašima, pucanjem u jabuku i koještarijama...

5. Mrzim svadbe!!! Msm one klasične, tradicionalne. Sa sarmama, svinjskim glavama, harmonikašima, pucanjem u jabuku i koještarijama...

Odlazak po mladu, kupovina mlade, kolo, kurac palac i tako te stvari....mi ćemo dušo da napravimo jednu mnogo gotivnu svadbu koja sa tim neće imati veze...

6. Sunce vam vaše, već ste popunili 3 strane od sinoć! Zamalo srećnu srčku d'dobijem! :P

7. hola patke,kako ste mi?:)))

8. fino,fino,ručala kelj i karfiol,mesecima nisam,sad pijem kafu i uživam :)

9. Boli te perce, ja moram d'radim uskoro, seno i okopavanje na njivama. Pa, makar zaradim neki džeparac od toga.

10. Kvak dan, šta radite? :)

11. ako,bre,kinta dobro dodje,a taman i malo veDžbaš.
    ja ću da se bacim na kucanje.

12. Ih, 3500 dinara i radim po 2 dana na 4 njive. A uveče trening. Kondicija mi je uništena, moram da je oporavljam.

13. Ja samo da kvaknem pa idem da obavljam neka sranja. Biću logovan ali nisam tu neko vreme - kad otresem perje javiću se.

14. Ja i kondicija smo se žešće posvađali poslednjih godinu-dve.

15. Kud utekoste pačići?

16. Ah sad, ja sam maji za to.

17. Patke, kud odoste? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.