Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Dosta su ovi sa Tarzanije grupisali avatare, malo mi da pokažemo kljunove i perje :)))

Vala mi smo davno pre njih patentirali :)))
    Prepisivači...

2. Opet ćemo napraviti pometnju na sajtu! Buahahaha!

3. kod mene je bio komentar - evo upravo sam odgovorio...

4. Ella Kurajberka

Opet ćemo napraviti pometnju na sajtu! Buahahaha!

Jeste, ali prošli put su nam rankovi bili kao serijski brojevi na frižideru, a sad smo svi ispod 300 :)

5. Ja nikad nisam im'o problema sa tim. Kad je uveden rang na sajtu, bio sam #130. :)

6. Mene nije bilo pola godine, u međuvremenu uvedu rangiranje pa sam se vratio na nekih 500+, trebalo mi je sedam meseci da siđem ispod 100...

7. Opet ćemo napraviti pometnju na sajtu! Buahahaha!

hehehehe a prošli put smo stvarno napravili haos .))

kod mene je bio komentar - evo upravo sam odgovorio...

Video sam, pa novi ne znaju ko su bile Patke....

Jeste, ali prošli put su nam rankovi bili kao serijski brojevi na frižideru, a sad smo svi ispod 300 :)

Ja ne smem ni da se setim koji sam tada bio.....parhiljada i neki :)))

Ja nikad nisam im'o problema sa tim. Kad je uveden rang na sajtu, bio sam #130. :)

Ja sam Boga mi krenuo negde od 40000. mesta :)))

8. Bogami Bejb, opasno pretenduješ da mi preotmeš poziciju 34 :)

9. Bogami Bejb, opasno pretenduješ da mi preotmeš poziciju 34 :)

Ma jok, mi obojica non-stop naprdujemo, tako da predviđam da ćemo se skroz sustići tek negde kod pozicije 20 .)))

E da ladno, naš zajednički nalog. Agijeva ideja čini mi se. Mogli bi ovih dana da napravimo neku defku za taj nalog. Neku da se spominje patka.

10. Ima tamo defka za patku, prva ikada napisana... taj nalog je mogao biti barem u prvih 500 do sada da su patke išle u kontinuitetu :)

11. Ljudi odoh da spavam i kao nekada vam želim Kvaku noć. Sutra se brčkamo u jezercetu opet, drago mi je mnogo što smo se vratili.
    :Odbuć:

12. Kvaku noć svima, brčkamo se sutra...

13. dugi poljubac za laku noć:**

14. :buć:
    Što mi je nedostajalao ovo jutarnje kupanje u jezercetu. Jeste hladnjikavo napolju ali bole nas brige jer imamo perje.
    Dobro jutro Kvaaaaaak

15. Kvak jutro! :buć:

16. Evo jedna jutarnja. Znam da ne pada kiša ali nema veze:
    http://www.youtube.com/watch?v=VILWkqlQLWk

Des Peki, otkud tako rano da si budan?
    Šta se radi?

17. Dobro jutro...
    Bole štrudla sada vas koji spavate...a mi koji radimo...zarađujemo za lebaC na Vukajliji :)

18. Јебем. Џонсоне идемо у суботу?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.