Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Lako biti vredan student, ujutru ili predveče učiš, ideš na predavanja, eventualno neki poslić. Ali ja se nešto u poslednje vreme plašim, moj psihološki profil veoma liči na profil Indiga.

2. ПРВО И НАЈБИТНИЈЕ ПРАВИЛО:
    Стефану Костићу се забрањује учешће на теми.

Uuuu, spešl invitejšn. Tenks gajz.

Šta inače ima kod vas?

3. Jebote, Stefan dođe na temu i rastera sve patke... gori si od kopca čoveče :)))

4. Alo patke dobro jutro....KVAK.
    Ajmo ustajanje, vreme je za posao, školu ili ko gde ide. Počeo je dan. Prvo jedan buć u jezercetu pa da popijem kaficu :))))
    Što volim ovu instant kafu, sa mlekom, šećerom i cimetom....cela soba miriše na cimet.
    http://i51.tinypic.com/259abn4.jpg

Ajde skuvao sam svakom po jednu :)))

5. bila dobra kafa, ali svi se razbežali na dva dana...

6. Već ste zaboravili na patke, ccc, ja nemam vremena ni da priđem kompu a vi tu vazda po celi dan.

7. Nema šta Kvaktriks, opet samo ti i, ponekad, ja na jezercu :)))

8. Dobro jutro, patke! :)

9. Dobro jutro svima, evo da se brčnem malo pa ode da jurim za poslom. Eh, kad bi barem hteo da pobegne...

10. Nema nikog, ja ću samo malo da počistim pikavce i skupim ljuske od suncokreta pa idem.

:vesla metlom levo desno u maniru Tajgera Vudsa, smeće leti na sve strane, stanje posle čišćenja gore nego pre:

11. rado bih blejo ponovo sa vama lolo,al nemam vremena ni za ril lajf već par dana,u velikoj gužvi sam. čim svršim,eto men'!pozdrav KVA!

12. Pozdrav kvaksonskim drugarima!! :)

13. kvak,kvak,tu li ste?:)

14. Ja sam tu... kucao, bila otvorena vrata, nigde nikoga... ja rekoh aj da uđem.

15. uđi,sedi,stiže kafa!
    kako je?:)

16. Može kafa! Ali nemoj da preteraš sa šećerom, muči me stomak.
    Evo nije loše. Uspavao sam se jutros za ispit, ali nema veze.
    Kod ti? :)

17. ja pijem sam' grču :3
    kako se bre uspijao za ispit?
    ja pravila ćaletu i sebi da jemo,sad kafu gustiram.

18. Glupi snuz!!!
    A radije bih depilirao bikini zonu no ustao rano. :)
    Uzorne li ćere!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.