Kvaksonska loža - Moćne patke

1. i ja ne volim ustajanje rano baš,pfff..
    mhm,paprika i jajca :3

2. Ako se budem negde zaposlio sa prepodnevnim radnim vremenom... pa ne znam... baš ću biti tužan.
    To ja juče jeo. Malo pavlake preko i Bog da te vidi! :)

3. bog i gleda i ide mu voda na usta :)

4. Kako bre kafa bez šećera....dobro, poštujem, ali ja ipak moram da nakrkam šećera unutra inače je mngo bre gorko...
    A Šane, ustajaćeš ti rano i pevati još....najverovatnije, osim ako te ne ukenja, ali teško...mada bolje je raditi ujutru nego popodne...izgubiš ceo dan...

5. ja samo grču zetko :3
    kako je,bre?
    gde mi je sejica?:)

6. A Šane, ustajaćeš ti rano i pevati još....najverovatnije, osim ako te ne ukenja, ali teško...mada bolje je raditi ujutru nego popodne...izgubiš ceo dan...

Ma znam. Šta se mora nije teško... Nego sa trenutnog stanovišta studenta krivinaša pomisao bre mnogo bre teško padne. :)
    Sad sam ispao snobina koja neće da radi... :)

7. Gde si Buksnomanijače! Ti i ja igramo prekosutra. :)

8. prekosutra?kad već? u jeeeee....:)

9. Aj ovako, ti mene sočno opsuješ, ja tebe prijavim za vređanje i ti dobiješ ban na dva dana? A kad se, daće bog, vidimo, ja to kompenzujem pivom ili žestinom. :)

10. haha,prava si mustra:)
    će vidimo...

11. tako, tako, kad nema mene i Kvaktriksa vi se skupili da kvakćete... neka vas neka...

12. Hahaha... Ola Brus! Komo stas?

13. Malo se muvam po sajtu, platila mi žena ktitora pa sam sad virtuelno mudo :)

14. Meni je drugar uplatio, a da to još ne zna. Još pljuje mts lopove kako su mu skinuli skoro 250 din bez razloga! :)

15. Ahahahahha, dobar, dobar... nemoj mu ni reći nikad :)

16. Sledeći mesec će opet. Kakva DRUGARČINA! :)

17. ahahahah,šanz,namazan si,namazan,šibice zaslužio:3

18. pozdrav ljudi,odo radim popiŠ,kasnim već ololo
    kvak!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.