Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Matriksu orden Jezerskog poštovanja prvog reda sa ukrštenim šarančićima :)
Verovatno bi nam zaključali temu da njega nije bilo...
Znači mladi će morati da ožive ovu temu. :)
očigledno Loksi, matorcima je ionako vreme za penziju ;)
Ma kakvi, nije zanimljivo bez matoraca. :))
Biće matorci uvek tu, da pomognu mladim patkama (znam kako ovo zvuči)...
Odoh na spavanjac pa plivamo sutra u jezercetu.
Kvaku noć svima :))))
Haha, "kvaku noć" Johnny. :)
Dobro jutro Patke. Moraćemo da kupimo neke grejače da možemo da se kupamo u jezercetu. Mnogo je hladno :)))
Diplomirah danas konačno.. desetkom...
Ej Bruce, čestitam. Svaka čast. Još desetka. Bravo.
Da se i pačije izrazim KVAKA čast :)))))
Bravo Bruce majstore. :)
hvala, hvala, danas mi sve žene u familiji plaču od sreće... dočekale :)
Napokon nađoh avatar koji sam već mesecima tražio. Menjao sam svakakva govna, i to često, ali ovaj će da dugo ostane. Možda čak i ne promenim više. :)
Jeste da vas nije briga, ali eto, čisto da nešto napišem. :D
I dobar ti je avatar, pohvale. Ja sam moj trenutni avatar tražio bar tri meseca, njega i onaj sa mračnjakom u ćošku sam ostavio za ubuduće. Mračnjak mi je kad sam depresivan, a ovaj je kad nisam normalan ;)
Haha, predobro. :)
Čestitam Brus! Inače, ove nove patke moraju da peglaju od početka do jedno 20. strane ove teme da bi znale kakav nam je r(e)čnik. :P
Hvala Kvaktriks :)
Ej, čoveče, tih prvih 20-30 strana su za udžbenike :)))
А добро сад, тих 20-30 страна је заправо за српске речнике али неће да их тамо дају.
Pa dobro, ko god hoće da postane Patka, moraće da pročita te strane i da nam odgovara na pitanja iz tog gradiva.
Aj do sada je moglo bez toga ali moraće Pačiji test da polažu :)))
Pačija škola :)))
Opet mrtvo...