Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jebiga Matriks, pokušao sam malo da oživim...ali nije uspelo.....

2. uspelo bi verovatno, ali smo svi zauzeti drugim stvarima i retko dolazimo...

3. Pa onda neka stoji dok ne uspemo jednom da napravimo neko okupljanje i da zaživi malo, jer treba ipak svi da budemo ovde da bi opet malo živnulo.....
    A baš mi bedak.....istripovao sam se ako vratim ime i grbove, da će to da krene ali ništa....pa, ja ostavljam grb ipak, a jezero....ej ko zna, možda neke nove patke natrče i ožive ga, ko zna....

4. Ni ja ne skidam grb...mora da se zna odakle sam i gde je sve počelo :)

5. Naletiš kad možeš, osvežiš temu... pre smo bili anonimni, sad učestvujemo u sto foruma, jebiga... neka se samo sačuva pa se možda izlegne sledeća generacija pačića :)))

Apropo pačića... Bejbe, gde je Ella, nešto je ne primećujem u komentarima?

6. Bejbe, gde je Ella, nešto je ne primećujem u komentarima?

Tu je Ella...ali se malo umorila i smorila od Vukajlije. Nemam volje ni da čitam defke, niti da ih komentarišem...a sve vreme sam tu, samo bacim rifreš po koji put na komentare. Za poslednjih nedelju dana sam pročitala sve ukupno možda 10ak definicija...nešto me smorilo baš :-/

7. to je i meni bilo u septembru... morao sam da odem na dve nedelje da ohladim glavu, pa se sad pomalo vraćam, ali ni blizu onako aktivno...

8. Pa što se toga tiče mislim da sam i ja završio sa većom aktivnošću na Vukajliji. A dosta je i bilo vala. Držimo sajt već godinu dana u životu :)))

9. Pod većom aktivnošću naravno smatram čitanje, pisanje i komentarisanje definicija. Vreme je da se proredi malo to.

10. Nemam volje ni da čitam defke, niti da ih komentarišem

Takođe.

11. ala ste malodušni... zato ja imam 140 pratioca, a dobijem u najboljem slučaju 40 glasova... uhvatio sam princip da se konektujem uveče, okrenem komentare i onda se dopisujem sa kosmom, javiom, penzionerima i svim ostalim aktvinim komentatorima... jedino te defke i one iz Kupa i čitam (mimo onih autora koje pratim, naravno, njih čitam obavezno)

12. Nemam volje ni da čitam defke, niti da ih komentarišem.

A kod mene baš obrnuto, čitam i ocenjujem, ali nemam volje da pišem kad sve imaju po 30-ak ocena, bez obzira na moje "pratioce".

13. zato ja imam 140 pratioca, a dobijem u najboljem slučaju 40 glasova...

I ja ih imam 130, pa se opet slabo čita. A svi mi imamo međ' pratiocima one koji su banovini, nečije duple, one koji retko dolaze na sajt...tako da broj pratioca nije realan uopšte. Samo je lepo videti toliku cifru na profilu :)))

14. A kod mene baš obrnuto, čitam i ocenjujem, ali nemam volje da pišem kad sve imaju po 30-ak ocena, bez obzira na moje "pratioce".

Meni je ta faza trajala pre ove sada...ni ne primetiš kada se lagano pešaltaš ;)

15. Meni je ta faza trajala pre ove sada...ni ne primetiš kada se lagano pešaltaš ;)

Jebiga, nemam volje kad skontam kakve gluposti budu preko 50, 60 u plusu a ja napišem nešto što nije ništa posebno ali je 100% bolje od toga i jedva 20 u plusu.

16. Pa dobro ja imam dosta pratilaca i nagruvaju mi se defke dosta od toga, ali nešto mi se uopšte više ne piše.....nekako sam izgubio volju za pisanjem 'bem li ga, i to dosta ozbiljnije nego prošlih par puta.....mislim da će ovo da bude duuuuuuuug post.....

17. prokletstvo svih dobrih autora... pišeš mnogo, pišeš defke koje se ljudima dopadaju i onda odjednom postaviš sebi pitanje "Čemu?"... prođe ta faza, samo se malo odmoriš i sačekaš da te opet pređem na listi :))

da nije prolazno, RD, BH i ostali iz prvih 20 bi odavno otišli, a mi bi imali manje kvaliteta...

18. Pa hvala na komplimentu :)))
    Ali stvarno je pukla blokada i ne mogu više da pišem defke, a taman i malo da me pretekneš i stigneš na 25. mesto, pa onda ti čekaš mene da te preteknem i tako dok do plafona ne stignemo :))))

19. Meni je cilj bio prvih 200, ali sam skontao da i nisam toliko loš autor, pa sam sebi zacrtao 100. :)

20. Ja neću više da pišem, 173 defke i niko ih ne gleda. Ni da ih popljuje! A i zaboravio sam kako nešto da definišem, lepše mi tako nego da me muče misli šta sve mogu da definišem.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.