lako je tebi kad možeš, mi u školi nemamo mazut za grejanje, a opština lopovska spičila pare za plate pa ne mogu da mi prebace... možda i nas puste ranije...
Užas, ja ću sad da skoknem kući da naložim vatricu mojim princezama, ova srednja je u predškolskom pa je slobodna, ali ostale su mi na spavkanju još uvek...
Znam, video sam lajkove. Mlađa (Sara) je original Ema iz tog uzrasta, samo krkanje, smeh i spavanje - niti joj šta smeta, niti plače. A ako je gladna, a klopa kasni onda se svađa i viče. Mafioza.
ANakonDA
DalekometNO (kao puška, ne kao dugačak :)
NOGA
GaliJA
JastOG
OglodaTI
TigAR.
ArnoLD, kenzoprc :)
GitaRA
RamštaJN.
Bravo, bre! Odma daj sledeću :)
Dobro jutroooooooooooooooo :))))
http://www.youtube.com/watch?v=6qPVYN15EwA
Dobro jutro Ella :)
Hoće li neko započeti novu igru ili je još rano?
Matriks je dobio poslednju ali izgleda još spava.
Ma spava čovek...neka ga, nek odmara.
Ja jutros krenula na posao, provozala se dve stanice, izašla iz busa i vratila se kući...hladno je mnogo :)
lako je tebi kad možeš, mi u školi nemamo mazut za grejanje, a opština lopovska spičila pare za plate pa ne mogu da mi prebace... možda i nas puste ranije...
A jutros hladno bruka...2 stepena eeeeeej....
Užas, ja ću sad da skoknem kući da naložim vatricu mojim princezama, ova srednja je u predškolskom pa je slobodna, ali ostale su mi na spavkanju još uvek...
Joooj a malene su slatke, preslatke. Znaš da sam videla slike tamo. Ova malecka je ista ti, preslikana :)
Znam, video sam lajkove. Mlađa (Sara) je original Ema iz tog uzrasta, samo krkanje, smeh i spavanje - niti joj šta smeta, niti plače. A ako je gladna, a klopa kasni onda se svađa i viče. Mafioza.