Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A ako je gladna, a klopa kasni onda se svađa i viče. Mafioza.

Hehehehehe opasna je. Zna ona šta i kako treba :)))

2. Već je vidim udatu za nekog Stevu Karapandžu njene generacije... sa šest meseci ima skoro devet kila...

3. Hahhahahahha ja ne verujem šta tebi pada na pamet ;DDDD

4. naučio me život da igra šah protiv mene, moram da razmišljam barem tri poteza unapred...

5. Ali koliko je samo brzo narasla...još se sećam koliko smo je ovde na patkama svi čekali, smarali smo te 24h da nam javiš kada se rodi...pa smo Đoni i ja tražili pesmu na Tjubu koju ćemo zajedno da joj posvetimo :)

6. Eh, a rodila se u sred noći, nikog živog na sajtu do zore, ja se učukao pa ostavio postove na svim forumima, kako me nisu trajno banovali ni dan danas ne znam :)

7. Hehe da, ovde si ostavljao brdo pesama, pa smo ih preslušavali svi ujutru na poslu :)

8. auuuu, kako sam bio pijan ne zna se... sam kod kuće, Ema kod babe i dede, moja mama spava, a ja najsretniji na svetu, a sam kod kuće... da nije Vukajlije, svisnuo bih te noći :)

9. Mene ste čekali? Bolje da niste. :P Brus, stvarno su ti lepe čerkice. :)

SoBA.

10. Moramo sačekati pobednika :) Hvala za komplimente...

BatiNA

11. TipičNO

Kurajberi su izgleda otišli...

12. NostradamUS.

Ma sigurno se vataju na pvt ili su na Jebanju 5.

13. UsraTI

Ahahahahaha, dobar fazon :)

14. TimotiJE.

Ja se ne šalim, pogledaj ko sve postuje tamo od naših pataka.

15. JelEN

ode da potražim, meni je ta tema glupa od prve...

16. NonšalantNO

Ma Ela i ja smo samo bili jednom tamo, Kobjasnili neke stvari i otišli .)))

17. NokturNI

Nekako mi bezveze da se dernjam po temi JA JEBEM... to mi dođe kao verbalna gej parada...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.