Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Dobro jutro, samo da kvaknem pa moram da begam dalje u zajebancije. Upao sam pre deset dana u zečju rupu i od onda jurcam po Zemlji čuda.

2. Dobro jutro Matrikse, dobro došao!

3. Brus, ja sam se davno odomaćio na ovoj temi. Ali hvala, bolje te našao.

4. dobro vam kvakasto jutro!

5. Jutros bre Matrikse, dobro došao jutros :)

Dobro jutro 3pOZNA :)

6. Vidim kvaknuste svi svoje dobro jutro :)
    Brus, kako je u zemlji muda...uda...čuda bre? ;)

7. svi?! što ja stekoh utisak da ima malo više pataka?

8. Pogledaj prvih 15 strana ove teme 3pOZNA, tu ćeš naći ko su sve patke.

9. U Zemlji čuda je sve čudnoje i čudnoje... da sam bar žensko pa da mi se dopada što me ovoliko jebu...

10. svi?! što ja stekoh utisak da ima malo više pataka?

Ma ima nas mnogo, nego mislim na ove ranoranioce :)

11. da sam bar žensko pa da mi se dopada što me ovoliko jebu...

Mhm...da.....pojma nemam o čemu pričaš! ;D

Matrikse, da znaš da bi ona tvoja "Lizalica" mogla u odabrane...bez zezanja.

12. Matrikse, da znaš da bi ona tvoja "Lizalica" mogla u odabrane...bez zezanja.

Koliko puta moram da kažem da neće, nije lepo definisana, kao neki stranac da ju je odvalio. Ni meni se lično ne sviđa, ali šta joj mogu.

13. Dobro, nemoj da vičeš odmah :) To je tvoje mišljenje. Meni se defka sviđa. Mada, imaš ti još mnogo dobrih...

14. Ja kad vičem stavim uzvičnik.

15. Ja kad vičem, vičem velikim slovima ;)

16. Pu, imam još samo 15 minuta da visim.

17. pročitala ja sinoć prvih tridesetak pa sam zato i stekla utisak da ih ima još dosta, no ko bi i mogao da očekuje da se oni gandžislavi probude ovako rano i budu dovoljno prisebni za kvakanje

18. Gde ste ljudi!!
    Matrikse, sto godine! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.