Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dobar dan.
Fala
Fala i tebi.
Inspiracija? Se to na 'leba maže?
na leba, na leba... ne zajebavaj nego piši - nemoj da te ja tražim gde živiš :))))
Slobodno možeš potražiti, promenio sam adresu a nisam prijavio. :trollface: A i moram u školu.
Sad ćeš ti da vidiš...
Ma mLogo ste opasni :P
rešio sam da ga smaram komentarima po defkama sve dok ne napiše novu :)
ha! pronašla sam vads patke jedne neopatkovane :)
zdravo živo da ste mi kad se pojavite!
krijemo se ko partizani :)
živo zdravo!
jeste li u šumi ili u bunaru? :)
neki su u šumi, a neki smo u bunaru...
ladno bre, brišite otalen da vas ne nosimo na duši!
P.S. primate li patke pripravnike? :)
uvek, kad god si raspoložena, mi vodimo politiku otvorenog jezera :)
kvak! :)
Slobodno, al' nećeš uspeti.
Nemoj da si tako negativan, ja sam večiti optimista :)
A ja sam tvoja suprotnost.
Ne želim da te forsiram, samo hoću da znaš da mi se tvoje defke dopadaju. Nje bitno, ako ne osećaš potrebu da pišeš ovde, dovoljno je i ovako da ponekad komentarišeš.
Ma, izgubio sam volju za Vukajlijom, samo me još vi držite i neke smešne stvari sa foruma, ali da toga nema otišao bih sa Vuke još davno.
DObro jutro Patke.
Meni su isto dobre tvoje defke Matriks. Mada kapiram te. Pisao sam pre neki dan, i meni se nešto slabo piše opet. Kao da me uhvati jedan, dva dana da mi se piše, pa jedan, dva dana ne. Ma ja ću sada ređe ali kvalitetnije da izbacujem. Nema više štancovanja. Neka sada malo štancuju ovi što treab da nas stignu.