Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ako ovako nastavite ima da dobijem ban zbog spema.

2. Evo da ti presečem liniju... malo nas popale, kvakću ovde dan dva i onda opet Matriks i Matori u duetu... jebiga, izguraćemo nekako do hiljadu strana pa možemo i stati :))

3. Јеботе, и ја ћу кренути да псујем ове са теме ''Онлајн кратке игре'' оде ми месец дана тамо због игрица, ево већ 2 недеље воштим Зомби светски куп у фудбалу, јебена зараза.

4. Au zombi svetski kup u fudbalu....jel imaju srpski zombiji?
    Mada ako imaju, njih ne moraju nešto da dorađuju da liče na zombije, jer i ovako su k'o zombiji u prirodi, kada istrče na teren.

5. moja žena igra te kratke igre, ali ja sve skidam pa instaliram, najviše volimo Hidden object varijante... za fudbal sam operisan, jebiga, ne privlači me...

6. Au zombi svetski kup u fudbalu....jel imaju srpski zombiji?
    Mada ako imaju, njih ne moraju nešto da dorađuju da liče na zombije, jer i ovako su k'o zombiji u prirodi, kada istrče na teren.

Па нису обе стране зомбији, већ ти си обичан човек а нападају те зомбији. Ево, пробај. http://www.mousebreaker.com/games/deathpenaltyworldcup/playgame

7. najviše volimo Hidden object varijante

Jedno vreme, pre dve godine, izuo sam milion tih igara......do jaja su gotivne.

8. Па нису обе стране зомбији, већ ти си обичан човек а нападају те зомбији. Ево, пробај. http://www.mousebreaker.com/games/deathpenaltyworldcup/playgame

Baciću pogled, fala Matriks...

9. jebote, pojedu me svaki put, a skor mi nula... nije uopšte zanimljivo...

10. Ja palim ljudi, ne da mi se više biti ovde, postalo je dosadno, i jebiga. Možda se nekad vratim. Do tad, goodbye. :)

11. goodbye Loksi, mrsko mi je da kažem ali u pravu si...

12. Kvak dan patke, š'a ima?

13. mrtva tema. bas mi zao, jer bi volela da postanem clan vase loze. znam da je to pocasno mesto :)

14. ma jel me primate? ozivecemo je buksnomanijace! patke to mogu!!!1 :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.