Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
TAKO JE!!!
Mislim da je orao hteo da uzme novčić kad je uš'o na glavni hol, i video pikslu sa ajvarom.
Ljuuuudovi nadam se da ste svi dobri i veseli :))))
Moly, aham. Ti, kako si ?
Vratia se konj nedokazani, puštajte Smak. Neveruem, ne mogu da vam dam temu ni na dug period a da je ne ubijete, kako vas nije sramota! Inače Bruce, čestitam!
A za moju dušu: http://www.youtube.com/watch?v=yaCNn05d2gY&feature=related
Evo puštam Smak da ti se zahvalim na lepim rečima :)
Možda patke više ne postoje, al čast mi je da napišem da imamo prvu patku moderatora.
Čestitam i ovde Bruce :)))
JA PATKA!
JA ISTO!
Jebote ja zaboravio na ovu temu. Čestitke Bruce! :)
Е патке, патке..
Evo i Buksne :)
Nekad smo bili mnogo jaki. A sad nista specijalno. Jezivi, Staklena, Agilni - menjao bih sve nove clanove za njih troje.
Čestitam i ovde Bruce :)))
Ja ipak ponekad prošetam pored jezera, ovde sam proveo neke od najlepših trenutaka na sajtu :)
Da, naravno, i ja isto. Uvek nešto napišem da mi stoji tu negde. Stvarno je bilo mnogo lepo u jezeru :)
Ako ništa drugo, bar je tema sad sigurna od zaključavanja ;)
Е, драго ми је што то чујем! :)
:бућ:
hehe odlično, a malo po malo, doguraćemo mi do hiljadite strane :)
De si Pekki, pustila mi Ela one spotove što si kačio na ju-tjub....vrištao sam od smeha. Ali kada si napisao onaj komentar za onog lika što stalno ide kroz one grane, samo što nisam pao sa kreveta :)
Ahahahaha, jao, da, Renata :))
http://www.youtube.com/watch?v=P7weQvsXGE0