Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mislim da je orao hteo da uzme novčić kad je uš'o na glavni hol, i video pikslu sa ajvarom.

2. Ljuuuudovi nadam se da ste svi dobri i veseli :))))

3. Moly, aham. Ti, kako si ?

4. Vratia se konj nedokazani, puštajte Smak. Neveruem, ne mogu da vam dam temu ni na dug period a da je ne ubijete, kako vas nije sramota! Inače Bruce, čestitam!

A za moju dušu: http://www.youtube.com/watch?v=yaCNn05d2gY&feature=related

5. Evo puštam Smak da ti se zahvalim na lepim rečima :)

6. Možda patke više ne postoje, al čast mi je da napišem da imamo prvu patku moderatora.
    Čestitam i ovde Bruce :)))

7. Jebote ja zaboravio na ovu temu. Čestitke Bruce! :)

8. Nekad smo bili mnogo jaki. A sad nista specijalno. Jezivi, Staklena, Agilni - menjao bih sve nove clanove za njih troje.

9. Možda patke više ne postoje, al čast mi je da napišem da imamo prvu patku moderatora.
    Čestitam i ovde Bruce :)))

Ja ipak ponekad prošetam pored jezera, ovde sam proveo neke od najlepših trenutaka na sajtu :)

10. Ja ipak ponekad prošetam pored jezera, ovde sam proveo neke od najlepših trenutaka na sajtu :)

Da, naravno, i ja isto. Uvek nešto napišem da mi stoji tu negde. Stvarno je bilo mnogo lepo u jezeru :)

11. Ako ništa drugo, bar je tema sad sigurna od zaključavanja ;)

12. Е, драго ми је што то чујем! :)

:бућ:

13. Ako ništa drugo, bar je tema sad sigurna od zaključavanja ;)

hehe odlično, a malo po malo, doguraćemo mi do hiljadite strane :)

14. De si Pekki, pustila mi Ela one spotove što si kačio na ju-tjub....vrištao sam od smeha. Ali kada si napisao onaj komentar za onog lika što stalno ide kroz one grane, samo što nisam pao sa kreveta :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.