Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:buć:
E lako sada kad sam ja ugrejao. De si Matix...ej što tako retko pišeš, ozbiljno, ajde to malo češće radi...slabo i komentarišeš...čitaj, piši, komentariši, budi patka :)))
Ja sam već u penziji sa tim. :P
Alo, pa nije valjda da ja moram sam opet da vam grejem jezero? Pu, moraću da nabavim đakuzi, izgleda...
...
Rekoh da napravim jedan noćni buć ovde :)
Bilo je i vreme. :P
-.-
Opet prazno :(
Pa prazno kad ste svi otišli da komentarišete i pišete po ceo božiji dan.
http://gradiliste.wordpress.com/2012/01/03/godina-dana-na-vukajliji/
Dobar tekst matrikse, komentarisah ga i tamo.
Hvala, video sam i tamo isto zahvalio. :)
Vidiš kako slučajnosti igraju igru. Tražio sam nešto drugo, a našao ovaj link do dobrog teksta. Imaš i moj komentar.
Ej matriks, našao ti Đoni tamo na tekstu jednu slovnu grešku, pa rekoh bolje da ti ovde napišem da to ispraviš:
Prepravi u IvanoVić :)
Hahahahhahahaha, pa to mi je kada objavim tekst bez da ga sam pregledam.
Nema veze Matriks, tako meni Ela uvek nađe grešku pošto nešto objavim. Bitno je da se čitamo i ispravljamo drugarski, k'o prave patke.
Nego ljudi kakvi su vam bili ovi praznici?
Jel ste se odmorili i nauživali?
Nimalo! Ceo dan se smaram na kompu, nema nigde nikog da odemo, moji mi seru što ne izlazim iz kuće, meni fale treninzi i škola, umreću ako budu produžili ovaj raspust.
truba, da mi nije dečice verovatno bi se sad ovaj novi most po meni zvao... nikad manje nisam osetio praznični duh...
Јеботе! Откад не навратих. :) пуса